search
Sök
menu
Meny

Bli uppdragsgivare till frivilliga / volontärer

Frivilligarbetare på Folkets bio.

Har din förening, organisation eller verksamhet behov av frivilliga / volontärer? Då är Frivilligcentralen en väg in! Anmäl ditt intresse att bli uppdragsgivare här!

Frivilligcentralen samordnar och förmedlar frivilliga insatser i Jönköpings kommun och vill stimulera till utveckling inom frivilligsektorn. Frivilligcentralen är en kontaktyta mellan personer som vill göra ideellt, frivilligt arbete och de som önskar någon form av stöd och hjälp.

Det frivilliga arbetet är oavlönat och kan vara såväl tillfälligt som en längre insats. Frivilliguppdraget ska fungera som komplement till offentlig och privat verksamhet och ersätter inte befintliga arbetsuppgifter.

Anmäla som uppdragsgivare

Har din förening, organisation eller verksamhet behov av frivilliga / volontärer? Anmäl då ditt intresse via webbformuläret nedan. Vi kommer därefter att kontakta dig för dialog och registrering. Du får sedan ett eget inlogg till "Min sida".  

Har du frågor eller funderingar kring frivilligarbete, KFF-frivilligcentralen@jonkoping.se, 0761-10 61 63.

Enstaka uppdrag eller återkommande
Enstaka uppdrag eller återkommande


De personuppgifter du skriver in här lagras och behandlas hos frivilligcentralen för att du ska kunna vara uppdragsgivare. När du slutar som uppdragsgivare raderas uppgifterna. Uppgifterna raderas också om du har varit inaktiv hos frivilligcentralen i en sammanhängande tidsperiod på 12 månader.