search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lönekonsult

FörvaltningStadskontoret
ArbetsplatsLöneservice
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse och ca ett år framåt
Sista ansökningsdag2018-08-20
Referensnr18-04-0031
Publicerad2018-08-10
Förvaltning
Stadskontoret
Arbetsplats
Löneservice
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse och ca ett år framåt
Sista ansökningsdag
2018-08-20
Referensnr
18-04-0031
Publicerad
2018-08-10

Arbetsplatsbeskrivning
Löneservice är en enhet inom kommunens centrala HR-lavdelning som ansvarar för handläggning och utbetalning av lön och arvoden till kommunens anställda, uppdragstagare och förtroendevalda.

Löneservice ska stödja och ge service till chefer och medarbetare i Jönköpings kommun samt kommunens 17 bolag. Enheten hanterar ca 17000 löner/månad varav ca 12000 gäller anställda med månadslön.

Arbetsuppgifter
Som lönekonsult hos oss arbetar du med arbetsuppgifter såsom lönehantering, support till chefer/administratörer, kontroller/bevakningar och justeringar.

Kompetenskrav
Vi söker dig som har gymnasiekompetens med påbyggnadsutbildning inom löneadministration. Du har även goda datakunskaper och erfarenhet av löneadministrativt arbete i lönesystemet Personec P. Kunskaper i kommunala kollektivavtal är meriterande.

Du har en god numerisk förmåga, är van att arbeta strukturerat och är kvalitetsmedveten. Du har ett professionellt bemötande, lätt för att samarbeta och är genuint serviceinriktad. Du arbetar lika gärna själv som i grupp.
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Upplysningar
Lönechef, Maria Idehn tfn 036-10 59 07
Vision, Lena Jonsson tfn 036-10 70 63

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Stadskontoret
Stadskontoret är den centrala förvaltningen i kommunen och kommunstyrelsens och kommunfullmäktiges serviceorgan. Vi är också en strategisk lednings- och utvecklingsresurs för hela kommunen.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.