search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Stattutgatans demensenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
Tillträdesdag2018-09-01 eller enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-09-07
Referensnr18-71-0148
Publicerad2018-08-10
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
2018-09-01 eller enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-09-07
Referensnr
18-71-0148
Publicerad
2018-08-10

Vilka är vi?
Stattutgatan ligger på Dalvik, ca 3 km väster om Jönköpings centrum. Äldreboendet byggdes 2005 och är beläget i en lugn miljö intill grönområden. Stattutgatans äldreboende har 70 lägenheter som är fördelade på 3 plan och 6 enheter varav en av dessa är en demensenhet. Sammanlagt är vi ett 70-tal engagerade medarbetare i huset och hos oss är det alltid god stämning och högt i tak! Vi söker nu en arbetskollega till vår demensenhet som vill bli en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss.

Vad gör vi?
Våra arbetsuppgifter består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som arbetar för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, arbete med genomförandeplaner och social dokumentation. Vi på Stattutgatan ger hyresgästerna möjlighet att delta i olika aktiviteter både på enheten tillsammans med personal och gemensamt i vår träffpunkt där aktiveringspersonal arbetar.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete, gärna inom demens. Som person är du lugn och stabil, du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt hitta lösningar på problem. Du kan arbeta självständigt lika bra som i grupp och du kan strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Empatisk förmåga är en viktig faktor i yrket då det hjälper dig att sätta dig in i och förstå medborgarnas situation. Viktigast av allt, du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor.
Vi värderar personlig mognad högt!

Övrigt
*Ange önskad sysselsättningsgrad.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Intervjuer hålls v 34 och v 35.

Upplysning
Eva Telander, enhetschef tel: 036-10 56 22
Saga Christiansson, enhetschef tel: 036- 10 56 22
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.