search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Koordinator

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBäckadalsgymnasiet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-08-22
Referensnr18-61-0095
Publicerad2018-08-08
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bäckadalsgymnasiet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-08-22
Referensnr
18-61-0095
Publicerad
2018-08-08

Bäckadalsgymnasiet:
Är ett studie- och yrkesförberedande gymnasium med ett stort antal gymnasieutbildningar (BA, EE, FT, RL, IN, HV, TE, HT, Introduktionsprogrammen IMSPR, IMIND, IMYRK och IMPRO och Lärvux) och verksamheten är indelad i 5 rektorsområden.

Vår helhetsidé består av fem värdeord som ska prägla vår skola. Värdeorden har tagits fram av all personal gemensamt och de beskriver vad vi vill ska karaktärisera Bäckadalsgymnasiet. Värdeorden är länken mellan statliga och kommunala uppdrag och vår vardag. De vägleder oss i våra möten med alla elever. Alla beslut ska präglas av våra värdeord: elevfokus, tydlighet, respekt, höga förväntningar och delaktighet/samarbete. Mer om våra värdeord.

Dina arbetsuppgifter:
I ditt uppdrag ligger att ansvara för allt som berör fordon och övrig utrustning inom de gymnasieprogram som bedrivs på TTC. Vidare kommer du hantera det som berör anläggningens drifts- och lokalfrågor. Inom detta område kommer du att ha ett eget budgetansvar. Du kommer därför att hantera beställningar, offertförfrågningar, attest av fakturor och varumottagning. Du är även delaktig i det systematiska arbetsmiljöarbetet vid anläggningen. I ditt arbete kommer du att ha kontakter med personal från utbildningsförvaltningens planeringsfunktion samt fastighetsägaren Tekniska kontoret. Du kommer också att ansvara för kontakter med leverantörer och hantverkare kring anläggningen. Inom ditt arbetsområde ligger även att se till att förbyggande underhåll utförs och anläggningens löpande drift sköts. I den dagliga verksamheten samarbetar du nära med skolans övriga personal inom service och vaktmästeri.

Vi söker dig:
Som har erfarenhet och behörighet som yrkeslärare inom de utbildningar som bedrivs på fordons- och transportprogrammet och/eller inriktning anläggningsfordon på bygg- och anläggningsprogrammet. Vidare bör du ha kunskaper i stort om transport- och anläggningsbranschen. Du måste kunna hantera många arbetsuppgifter på samma gång, gärna från tidigare roll som koordinator.

Du tycker om att skapa och bibehålla goda relationer med kollegor, respekterar elever och sätter deras trygghet i centrum. Du är vidare lösningsorienterad och självgående, men arbetar också gärna tillsammans med andra för att lösa uppkomna situationer. Då uppgifterna varierar från dag till dag krävs det att du är lyhörd, serviceinriktad och uppmärksam på vilka behov som finns. En god IT-kompetens och minst B och C -körkort är en förutsättning. Din förmåga att kunna kommunicera med skolans personal såväl som externa samverkansparter är av största vikt för arbetet. Därför lägger vi mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

För att underlätta rekryteringen:
Ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tänk även på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Rektor: Anna Sandström, tfn. 036-10 76 81, mail: anna.sandstrom@jonkoping.se
Lärarförbundet: Agneta Liljeroth, tfn. 036-10, mail: agneta.liljeroth-cederqvist@jonkoping.se, Anders Johansson tfn. 03610-, mail: anders.johansson4@jonkoping.se
Lärarnas Riksförbund: Johanna Fälth, tfn. 036-10, mail: johanna.falth@jonkoping.se

Fackliga organisationer

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.