search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

HR-strateg arbetsmiljö

#LI-priority
FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHR-enheten, Stadshuset Huskvarna
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEfter överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-09-09
Referensnr18-60-0545
Publicerad2018-08-07
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
HR-enheten, Stadshuset Huskvarna
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Efter överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-09-09
Referensnr
18-60-0545
Publicerad
2018-08-07

Vi söker...
...en initiativrik och driven HR-strateg med inriktningen arbetsmiljö som ger förvaltningens chefer förutsättningar att skapa en god organisatorisk och social arbetsmiljö samt stärker chefers och medarbetares kompetens inom området!

Vi är...
... utbildningsförvaltningens HR-enhet i Huskvarna som består av tjugo medarbetare som bistår förvaltningens chefer, i huvudsak rektorer och förskolechefer, i deras arbetsgivaransvar. Vi vägleder chefer såväl operativt som strategiskt inom områdena arbetsmiljö, kompetensförsörjning, arbetsrätt och lönebildning.

Att vara HR-strateg hos oss…
... är ett omväxlande och intressant uppdrag att medvetet fullfölja politikens och skolverksamhetens mål och intentioner utifrån ett HR- och arbetsgivarperspektiv.

Genom gedigen kompetens om lagar och regler inom arbetsmiljöområdet och omvärldsbevakning säkerställer strategen att cheferna i förvaltningen har de verktyg som behövs för att kunna ta ansvar och driva arbetsmiljöarbetet.

HR-strategen samordnar, utvecklar, utvärderar och analyserar arbetsmiljöarbetet i syfte att utbildningsförvaltningens blir en attraktiv arbetsgivare som erbjuder en hållbar arbetsmiljö.

I rollen ingår även att driva förvaltningens mångfalds- och jämställdhetsarbete såväl som hälso- och friskvård ur ett arbetsgivarperspektiv.

Vi söker dig...
...som har en akademisk examen inom HR och flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete med särskilt fokus på arbetsmiljö. Det är meriterande om du har arbetat inom offentlig sektor eller i annan stor organisation och drivit projekt.

Du:
– trivs med att arbeta strategiskt
- är resultatinriktad och levererar
- har integritet och omdöme
– har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift

Vi erbjuder:
– en positiv och inkluderande arbetsplats där vi tillsammans arbetar för att nå bästa resultat
– en spännande verksamhet med möjlighet till personlig utveckling inom HR-området
– generösa möjligheter till kompetensutveckling

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder dig som anställd hos oss på länken. Jobba i Jönköpings kommun

Upplysningar...
Christina Hvirf, HR-strateg/chef telefon, 036-10 63 76
Fackliga representanter 

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.