search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Kärrhökens äldreboende, 2 tjänster

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning90-100%
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-08-22
Referensnr18-71-0147
Publicerad2018-08-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
90-100%
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-08-22
Referensnr
18-71-0147
Publicerad
2018-08-07

Vilka är vi?
Kärrhöken är ett äldreboende med 48 lägenheter fördelade på sex enheter varav två demensenheter. Äldreboendet är beläget på Råslätt med bra bussförbindelser till och från centrala Jönköping. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och vi arbetar med ett fastställt schema dag/kväll/helgtjänstgöring. Vårt främsta fokus är att erbjuda våra hyresgäster en säker och trygg vård med hög kvalitet.

Vi söker nu 2 nya kollegor varav ena tjänsten är till demensenhet.

Vad gör vi?
Vi som arbetar på Kärrhökens äldreboende har arbetsuppgifter som bland annat består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid medborgarnas integritet och arbetar efter den värdegrund som bygger på individens önskan och förmåga. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi har varje individ i fokus och arbetar med ett aktivt relationsskapade och salutogent kontaktmannaskap utifrån genomförandeplaner.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och har erfarenhet av att ha arbetat som undersköterska, det är meriterande om du har erfarenhet av demensvård. Du vill vara med och utveckla och driva verksamheten framåt och tar egna initiativ. Du är duktig på att planera och strukturera ditt arbete samt har en god framförhållning. Vidare är du flexibel och kan arbeta självständigt och har lätt för att samarbeta i grupp och har god empatisk förmåga. Då det i arbetet utöver social kontakt och kommunikation ingår dokumentation, krävs att du kan uttrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift.

Vad erbjuder vi?
- Gym för personalen på arbetsplatsen
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel
- En trivsam arbetsmiljö

Övrigt
Det är två tillsvidaretjänst som ska tillsättas. Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av samt önskad tjänstgöringsgrad. Arbetet är förlagt till dag/kväll/helgtjänstgöring. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Madeleine Gustafsson, 036-10 25 02
Fackliga representanter, se www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.