search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Boendestödjare till mobila teamet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
OmfattningEnl. överenskommelse
TillträdesdagEnl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-08-28
Referensnr18-70-0142
Publicerad2018-08-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
Enl. överenskommelse
Tillträdesdag
Enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-08-28
Referensnr
18-70-0142
Publicerad
2018-08-07

Vilka är vi?
Lagen om samverkan vid utskrivning från sluten hälso- och sjukvård har resulterat i att det ställs högre krav på Socialpsykiatrins boendestödsverksamheter. Av den anledningen kommer Socialpsykiatrin inom Funktionshinderomsorgen att expandera med ett mobilt boendestödsteam. Det mobila boendestödsteamet är ett pilotprojekt på sex månader, med god chans till fast anställning. Arbetsplatsens bas är centralt belägen, men du kommer arbeta övergripande inom hela kommunen. Vi söker nu två engagerade boendestödjare som vill vara med och bidra till utvecklingen i vår nya verksamhet!

Vad gör vi?
Som boendestödjare inom mobila teamet kommer du ansvara för samtliga inskrivnings- och utskrivningsmeddelanden från Regionen. Du kommer också stötta samtliga boendestödsteam vid akuta situationer.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har dubbelkompetens som undersköterska/skötare. Du ska även ha erfarenhet av att ha arbetat i datorsystemen Magna Cura och Office-paketet, det är vidare meriterande om du har arbetat i Cosmic Link. Personlig mognad värderas högt då det hjälper dig att förstå situationer som den enskilde kan befinna sig i. Vidare ska du ha god förmåga att hantera svåra situationer och samtidigt kunna ge ett professionellt bemötande och bibehålla en stark tilltro till människors förändrings- och utvecklingsförmågor. Då du kommer arbeta i människors privata hem ställs det även stora krav på varsamhet, respekt och flexibilitet. Vidare förväntas du kunna ta eget ansvar och att snabbt kunna ställa om vid behov.
B-körkort är ett krav i tjänsten.

Vad erbjuder vi?
- Individuell lönesättning.
- Ett varierande och flexibelt arbete.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatterat pris på träningskort, länstrafikens busskort och biobiljetter

Övrigt
*Projektanställning sex månader, med chans till fast anställning, 80-100%, ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.
I nuläget är tjänstgöringen förlagd till dag, kväll och varannan helg
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Enhetschef, Felicia Trabelsi tel: 036-102249
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.