search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

kock

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsEkåsens kök
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100*
Tillträdesdag2018-10-08
Sista ansökningsdag2018-08-26
Referensnr18-71-0144
Publicerad2018-08-07
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Ekåsens kök
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100*
Tillträdesdag
2018-10-08
Sista ansökningsdag
2018-08-26
Referensnr
18-71-0144
Publicerad
2018-08-07

Arbetsplatsbeskrivning
Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa äldreomsorg – välkommen till oss i Jönköping. Vi är 2300 tillsvidareanställda medarbetare med det gemensamma målet att erbjuda våra medborgare ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet. Mat och kosthållning är en av de viktigaste delarna i detta arbete.
I våra 20 kök jobbar totalt 130 medarbetare och vi levererar tillsammans i snitt 4000 portioner per dag till våra medborgare i form av måltider i våra egna restauranger och som matkorgar för distribution till enskilda hem.

Vi söker nu en kock till en tillsvidaretjänst på deltid till Ekåsen som ligger i Bankeryd. I köket på Ekåsen lagar vi ca 120 portioner middag till våra gäster, där en del bor hemma och beställer matkorg, andra äter på sin avdelning och en del gäster som kommer till vår restaurang. Vi lagar även kvällsmat till ca 45 medborgare som bor på Ekåsen. Arbetsgruppen består av fem kockar som tillagar god och näringsriktig kost.

Arbetsuppgifter
Matlagning från grunden och tillagning av specialkoster. I arbetet ingår även att göra viss varubeställning, egenkontroll samt att utföra övrigt förekommande arbetsuppgifter inom storkök såsom disk, städ och servering.

Kompetenskrav
Kockutbildning och med fördel erfarenhet från storkök eller restaurang. Genuint intresse och känsla för matlagning, med vilja att vara med och fortsätta pröva och utveckla nyheter/metoder. Goda kunskaper inom it-baserade kostprogram. Du ska ha lätt för att samarbeta och självständigt kunna utföra ditt arbete samt ha förmåga att arbeta i ett högt tempo. Ditt fokus är god kvalitet och att du sätter våra gäster i centrum ser vi som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrigt
I våra kök jobbar vi med professionell matlagning på dagtid och med trygga anställningsvillkor. Helgtjänstgöring förekommer.Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårdsområdet.

*Ange önskad sysselsättningsgrad.

Välkommen in med din ansökan.

Upplysningar
Kostchef, Carola Lindström. Tel: 036-102832
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.