search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 4-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsLandsjöskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100
Tillträdesdag2018-09-10 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-08-15
Referensnr18-60-0546
Publicerad2018-08-01
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Landsjöskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100
Tillträdesdag
2018-09-10 eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-08-15
Referensnr
18-60-0546
Publicerad
2018-08-01

Arbetsplatsbeskrivning
Enheten ligger i Skärstaddalen, och består av förskoleklass, åk 1-6 och fritidshem. Verksamheten är belägen i Kaxholmen och i Skärstad. På Landsjöskolan (Kaxholmen) finns förskoleklass, åk 1-6 samt 3 fritidshem. På Skärstad skola (Skärstad) finns förskoleklass, åk 1-3 samt fritidshem. Verksamheterna på de båda skolorna utgår från en tydlig värdegrund och ett positivt förhållningssätt till elever och till varandra som kollegor.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera och genomföra undervisning i årskurs 4-6 samt att dokumentera och följa upp eleverna. Du ska utveckla undervisningen tillsammans med ett nytt arbetslag där eleverna är indelade i två grupper som varierar mellan 25-30 elever per grupp . Vi värdesätter olikheter och en varierad och balanserad sammansättning av innehåll och arbetsformer för att alla elever ska må bra och nå målen. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att ge barnen en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är behörig att undervisa på mellanstadiet, företrädsvis i SV/SO. Du ska vara väl insatt i och konkret använda skolans styrdokument i verksamheten. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor kunskapsmässigt och socialt. Du har lätt för att skapa personliga relationer med eleverna och arbetar för trygghet och studiero. Du är en person som finns till för alla elever på skolan och du anammar skolan gemensamma förhållningssätt. Erfarenhet av att ha arbetat med barn med särskilda behov och har goda ledaregenskaper.

Vi välkomnar dig som har:
- Intresse för att arbeta elevinriktat med eleven i centrum
- God kännedom om skolans styrdokument
- Goda kunskaper i SV/SO
- IKT-kompetens

För att trivas med oss måste du ha:
- en positiv och flexibel grundinställning
- en väl utvecklad ansvarskänsla
- en drivande initiativkraft och nyfikenhet
- en vilja att samverka

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Helena G Johansson, Rektor 036-10 39 60
Christina Skogeryd, Lärarförbundet, 036-10 39 61

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.