search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Gatuingenjör/Beläggning

#LI-priority
FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsAvd. Gatu & Park/Planering
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-08-26
Referensnr18-55-0068
Publicerad2018-07-31
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Avd. Gatu & Park/Planering
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-08-26
Referensnr
18-55-0068
Publicerad
2018-07-31

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun är stadens största arbetsgivare och verkar för dess 138 000 invånare. Jönköpings kommun är inne i ett expansivt skede och på Tekniska kontoret har vi en viktig utmaning för framtiden att förvalta stadens nya innehåll .
Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med spännande arbetsuppgifter och högt tempo. Vi sitter i centralt belägna lokaler på väster.

Arbetsuppgifter
Medarbetarskapet inom Jönköpings kommun kännetecknas av vilja till delaktighet, medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling. Professionellt förhållningssätt och lyhördhet samt sträva efter sin självinsikt och stimulera varandra till samarbete.
Som beläggningsingenjör kommer du att ansvara för den övergripande planeringen samt ekonomin för kommunens beläggningsbudget
Du kommer vara en del i kommunens intressanta och uppmärksammade förvaltningsprojekt. Du kommer att ha mycket kontakter med våra entreprenörer och kunder och vi sätter därför stor vikt till social förmåga.

Kompetenskrav
Vi tror att du har arbetat några år inom beläggningsbranschen och har erfarenhet från entreprenader.
Högskoleutbildning/ingenjörsutbildning eller motsvarande är ett krav. Som person är du strukturerad, målinriktad och vågar ta egna beslut. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska och lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Körkort för bil är ett krav.
Säkerhet på väg klass 1 Bas P och Bas U är meriterande.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Rolf Sandström, verksamhetschef 036-10 51 50

Vision: Mari Hoffmann 036-10 75 64
Sveriges Ingenjörer: Harald Björkdahl 036-10 54 60

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.