search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsEkåsens äldreboende
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
Tillträdesdag2018-09-15 eller enl ök
Sista ansökningsdag2018-08-15
Referensnr18-71-0139
Publicerad2018-07-24
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Ekåsens äldreboende
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
2018-09-15 eller enl ök
Sista ansökningsdag
2018-08-15
Referensnr
18-71-0139
Publicerad
2018-07-24

Ekåsen är ett boende med 43 lägenheter och som är fördelat på 5 enheter på markplan Vi söker nu två nya kollegor till en av våra enheter med tio lägenheter

Ekåsen ligger i centrala Bankeryd med goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. I huset bedrivs även andra verksamheter så som restaurang, dagverksamhet samt hemtjänst. Totalt arbetar det ca 40 undersköterskor och vårdbiträden.

Vad gör vi?
Vi arbetar med att ge individuellt anpassad vård och omsorg samt social stimulans. Arbetet innebär även alla förekommande praktiska arbetsuppgifter på ett boende. I vårt arbete ingår ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus.

Hos oss arbetar vi med ständiga förbättringar där det finns en ansvarig nyckelperson från varje enhet och vi strävar efter att skapa en trivsam ”hemmamiljö" i våra allmänna utrymmen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdandsprogrammet eller motsvarade. Du har ett stort engagemang för att arbeta utifrån ett salutogent synsätt. Du är trygg i din yrkesroll och har en positiv syn på ditt arbete och där du bidrar med energi och engagemang. Du trivs med att arbeta i grupp och har lätt för att ta egna initiativ.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
*Ange önskad tjänstgöringsgrad i din ansökan.
Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Malin Berglund Svensson, tfn: 036-10 59 83
Kommunal sektion vård och omsorg, se länk: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.