search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock till Solgårdens kök

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
Tillträdesdag2018-10-01
Sista ansökningsdag2018-08-19
Referensnr18-71-0138
Publicerad2018-07-20
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
2018-10-01
Sista ansökningsdag
2018-08-19
Referensnr
18-71-0138
Publicerad
2018-07-20

Vilka är vi?
I våra 20 kök jobbar totalt 130 medarbetare och vi levererar tillsammans i snitt 4000 portioner per dag till våra medborgare i form av måltider i våra egna restauranger och som matkorgar för distribution till enskilda hem.

Vi söker nu två stycken kockar till Solgårdens kök i Lekeryd. På Solgårdens kök lagas det mat till både skola och äldreomsorg. Måndag till fredag lagas det lunch till förskola och skola. Vardagar och helger lagas det lunch till Solgårdens äldreboende, matkorgar och även till pensionärer som kommer utifrån och äter i restaurangen. Till äldreboendet lagas det även frukost och kvällmat dagligen. Arbetsgruppen består av fem kockar som tillagar god och näringsriktig kost.

Vad gör vi?
Vår matlagning sker från grunden och vi tillagar även specialkost. I arbetet ingår att göra viss varubeställning, egenkontroll samt att utföra övrigt förekommande arbetsuppgifter inom storkök såsom disk, städ och servering.

Vem söker vi?
• Du har en slutförd kockutbildning och med fördel erfarenhet från storkök eller restaurang.
• Du har ett genuint intresse och känsla för matlagning, med vilja att vara med och fortsätta pröva att utveckla nyheter/metoder.
• Du har lätt för att samarbeta och självständigt kunna utföra ditt arbete samt har förmåga att arbeta i ett högt tempo.
• Ditt fokus är god kvalitet och att du sätter våra gäster i centrum ser vi som en självklarhet.
• Det är meriterande om du har goda kunskaper inom IT-baserade kostprogrammet Matilda.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vad erbjuder vi?
• I våra kök jobbar vi med professionell matlagning med trygga anställningsvillkor.
• Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra och vara friska, varför vi aktivt arbetar efter vår friskvårdspolicy samt erbjuder rabatter inom friskvårdsområdet.
• Rabatterade priser på länstrafikens årskort och biobiljetter.
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.

Övrigt
Urval påbörjas v. 32.
*Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.

Välkommen in med din ansökan!

Upplysningar
Kostchef Caroline Bardh tel. 036-10 79 25
Kostchef Madelene Karlsson tel. 036-10 27 05
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.