search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Jönköpings kommun söker timvikarier till Funktionshinderomsorgen

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
OmfattningEnligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-09-02
Referensnr18-70-0138
Publicerad2018-07-19
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
Enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-09-02
Referensnr
18-70-0138
Publicerad
2018-07-19

Funktionshinderomsorgen, ska enligt LSS (lagen om stöd och service) ge stöd till medborgare med olika funktionsvariationer. Område Boende-korttids ansvarar för servicebostäder och gruppbostäder inom kommunen. Här ingår även korttidsboende för barn och ungdomar som är i behov av den insatsen.

Att arbeta inom våra verksamheter innebär att du stöttar personer med intellektuella funktionsvariationer i deras boendemiljö och vardag. Arbetsinnehållet är till stora delar ett pedagogiskt arbete där kommunikationen är central och av stor vikt för att våra medborgare ska förstå och känna sig trygga i sin vardag. Det är ett omväxlande och socialt arbete där dina arbetsuppgifter har som syfte att främja medborgarnas personliga förmågor.

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, har läst barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kanske har du erfarenhet men inte utbildning eller kanske läser du en pågående utbildning och är intresserad av att börja arbeta redan nu? Vi ser gärna att du har erfarenhet av omvårdnadsyrket eller erfarenhet av arbete med människor. Även du som bara är nyfiken på arbetet och har en god etik, humanistisk värdegrund att vila på samt ett intresse i att stötta människor. Vi söker vidare dig som är lyhörd för andras behov och har lätt för att samarbeta. Känner du igen dig så tveka inte att höra av dig till oss.

Du som söker ska behärska det svenska språket i tal och skrift då du ska kunna kommunicera med våra medborgare och kollegor samt kunna skriva och läsa anteckningar om det dagliga arbetet. Du som söker ska ha fyllt 18 år, vidare har du B-körkort eller god cykelvana. Teckenspråk är en merit.

Vad erbjuder vi?
• Omväxlande arbetsuppgifter med avtalsenlig lön och introduktion i arbetet
• Ett meningsfullt och framförallt roligt arbete.

För att få arbeta inom vård och omsorg måste du visa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Beställ ett direkt i samband med att du skickar in din ansökan. Blanketten hittar du här: Länk till Polisens hemsida.
Om det blir aktuellt med anställning önskar vi utdraget i ett oöppnat kuvert.

Din arbetstid är enligt överenskommelse utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Vi bedriver verksamhet dygnet runt, så du kan arbeta dag, kväll, natt och helg.

För mer information och intresseanmälan hör av dig till:
Caroline Nordström
Enhetschef, Funktionshinderomsorgen, Boende-Korttids
Tfn:036-107327
e-mail: caroline.nordstrom@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.