search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Specialpedagog/speciallärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorra Mo
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagHT 2018
Sista ansökningsdag2018-08-05
Referensnr18-60-0538
Publicerad2018-07-09
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norra Mo
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
HT 2018
Sista ansökningsdag
2018-08-05
Referensnr
18-60-0538
Publicerad
2018-07-09

Är du specialpedagog eller speciallärare och söker nya utmaningar?
Vi söker dig som är behörig specialpedagog/speciallärare och som är positiv, flexibel och har lätt att samarbeta. Hos oss arbetar vi i nära samverkan mellan olika yrkesgrupper för att ge våra elever en god, positiv och utmanande lärmiljö.

Välkommen till oss i Norra Mo!
Norra Mo är en enhet som ligger naturnära med skog och sjö runt hörnet i de västra delarna av Jönköping. Vår enhet består av Ryds och Bottnaryds skolor med tillhörande fritidshem. I vår organisation ingår också Bottnaryds och Ryds förskolor. Hos oss är värdegrundsarbetet centralt. Här arbetar vi för att skapa en tillgänglig utbildning för alla våra elever. Med våra 170 elever är vi en liten skolenhet där du blir en viktig vuxen för alla barn.

Arbetsuppgifter
Längtar du efter en arbetsplats där du får bidra till utveckling?
Då är du varmt välkommen till Norra Mo där vi tillsammans gör skillnad varje dag.
I ditt uppdrag kommer du att utveckla arbetet med elever som har behov av särskilt stöd. Det kan ske i klassrummet, mindre grupp eller enskilt. Du kommer att ge handledning till lärare kring pedagogiska kartläggningar, extra anpassningar och åtgärdsprogram. Du är väl förtrogen med skollag och läroplan samt kan omsätta dem i ditt dagliga arbete. Vi söker dig som vill arbeta för att bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare och kan bidra till vårt positiva arbetsklimat.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är specialpedagog, speciallärare eller är under utbildning till det. Har du erfarenhet av att arbeta som speciallärare/specialpedagog är detta meriterande.
Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera IT-verktyg. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Du tycker att det är inspirerande att arbeta i skolan tillsammans med oss och våra elever!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret som är mindre än 12 månader gammalt och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länken till beställning av belastningsregister här.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor tillika förskolechef Susanne Vikström tel. 036-102401
Bitr. rektor tillika förskolechef Thomas Wärn tel. 036-103029
Lärarförbundet Sigrid Vemdal tel. 036-103516

Urval och intervjuer sker fortlöpande under annonseringstiden.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.