search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Psykiatrisjuksköterska/Sjuksköterska

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-08-19
Referensnr18-71-0135
Publicerad2018-07-23
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-08-19
Referensnr
18-71-0135
Publicerad
2018-07-23

Som sjuksköterska i Jönköpings kommun får du ett flexibelt och utmanade arbete med mycket eget ansvar samtidigt som teamkänsla, delaktighet och samverkan är viktigt hos oss!

Vilka är vi?
Hälso- och sjukvårdsteam 6 ansvarar för hälso- och sjukvårdsinsatser till personer i olika åldrar på kommunens särskilda boende för intellektuellt och psykiskt funktionsnedsättning. Till teamet hör även KPT- Kommunens Psykiatriska Team, dit vi nu söker en ny kollega.

I teamet arbetar sjuksköterskor, distriktsjuksjuksköterskor, psykiatrisjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Vi utgår från lokaler i centrala Jönköping.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad psykiatrisjuksjuksköterska eller dig som är utbildad sjuksköterska och intresserad av att vidareutbilda dig inom psykiatri under anställningen.

För att trivas hos oss tror vi att du kan planera och organisera ditt arbete självständigt och effektivt. Du är en person som tar ansvar för din uppgift, du har ett gott bemötande och lätt för att samarbeta. Du är trygg och stabil med god förmåga att anpassa dig till förändringar. Du är också intresserad av utvecklings- och förbättringsarbete. B körkort är ett krav.

Vad innebär tjänsten?
På KPT gör du som sjuksköterska bedömningar, planerar och utvärderar vården tillsammans med patienten. Palliativ vård förkommer och likaså hantering av medicintekniska produkter. Du ansvarar för omvårdnadsdokumentation, läkemedelshantering och utfärdar delegeringar. Du kommer ha ett nära samarbete med enhetschefer och personal på våra boenden. En stor del av uppdraget innebär att handleda och undervisa personalgrupperna på boendena där KPT har hälso- och sjukvårdsansvar. KPT:s insatser omfattar både den psykiska och den somatiska hälsan. Viktiga samarbetspartners är Regionens olika mottagningar och avdelningar samt vårdcentralerna.

Vad erbjuder vi?
• Handledning av KBT-utbildad psykolog
• Delta i utvecklingsarbete och professionsnätverk
• Nära samarbete med andra yrkeskategorier
• Generösa möjligheter till vidareutbildning/specialistutbildning
• Arbetstid dagtid måndag-fredag
• Betald semester första anställningsåret
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
• Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter

Upplysningar
Enhetschef Christina Widegren, tel 036-10 24 63 (åter v 32)
Områdeschef Maria Frank, tel 036-10 75 90 (v 30-31)
Facklig representant Catrin Stavander, tel 036-10 76 31

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.