search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Underhållsingenjör

#LI-priority
FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsFastighet/Bygg o underhåll
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. Ö.k.
Sista ansökningsdag2018-08-19
Referensnr18-55-0073
Publicerad2018-07-05
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Fastighet/Bygg o underhåll
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. Ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-08-19
Referensnr
18-55-0073
Publicerad
2018-07-05

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen att tillgodose de behov som finns inom de områden som Tekniska kontoret ansvarar för.
Tekniska kontorets fastighetsavdelning ansvarar för ca 957 000 kvm bostads- och lokalarea och är en av de största fastighetsägarna inom regionen. Vi ansvarar för att förse kommunens verksamheter med lokaler och bostäder.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Jönköpings kommun inom verksamheten bygg och underhåll. Verksamheten ansvarar för kommunens behov avseende all nybyggnation samt underhålla och anpassa kommunens befintliga fastigheter.

Som underhållsingenjör hos oss på Tekniska kontoret så kan du förvänta dig att bli involverad i många utmanande underhåll- och anpassningsprojekt.
Vi är en trygg och stabil arbetsgivare som månar om din utveckling. Förutom bra lönevillkor så erbjuder vi bland annat friskvård och kontinuerlig kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter
Som underhållsingenjör ingår du i ett team av 10 personer. Inom enheten finns en samlad kompetens inom både bygg, el och VVS och du kommer att ha många duktiga kollegor samt en engagerad enhetschef som stöttar dig i ditt arbete.
Dina arbetsuppgifter är att beställa underhållsarbete i enlighet med upprättade underhållsplaner samt anpassningar genom dels arbeten på löpande räkning och dels genom förnyad konkurrens i enlighet med upprättade ramavtal.
Du är kommunens ombud i projekten och sitter med som kommunrepresentant vid byggmöten. Under projektets gång ansvarar du för att tidplan och kvalitetskrav efterföljs och att det blir det som beställaren efterfrågade. Efter avslutat projekt ansvarar du för besiktning och uppföljning samt för ev. reklamationer.
Rollen innebär mycket kontakter både internt och externt och passar dig som trivs i sociala sammanhang samt som får energi av att bygga långsiktiga relationer.

Kompetenskrav
Du har relevant utbildning på högskolenivå alternativt gymnasienivå och har flerårig erfarenhet från liknande roll. Det är meriterande med kunskaper inom entreprenadjuridik, LOU samt bas P.

Som person föredrar du att jobba självständigt under eget ansvar. Du vågar leda och ta beslut samt har en förmåga att ta egna initiativ och driva projekten på ett ansvarsfullt sätt. Som person är du öppen för nya idéer och angreppssätt samt har förmåga att skapa en strategi för att nå uppsatta mål.
Du har ett stort engagemang till utvecklings- och förbättringsarbete, är mån om att hålla dig uppdaterad samt är strukturerad och kvalitetsmedveten. Du är kommunikativ, har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad samt kan skapa goda kundrelationer.
Du kommer att uppskattas i gruppen om du vill ta till dig och lära dig av dina kollegors kunskaper samtidigt som du delar med dig av dina egna erfarenheter.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Körkort B är ett krav.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
– Förutsättningar och vilja till delaktighet
– Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
– Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
– Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Ylva Perers Gerdin, verksamhetschef Bygg och underhåll, 036-10 57 72
Daniel Håkansson, avdelningschef 036-10 57 70

Vision: Susanne Bosevik-Carlsson 036-10 77 94
Sveriges ingenjörer: Harald Björkdahl 036-10 54 60

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.