search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Lundens korttidsenhet med inriktning demens

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100%*
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-08-12
Referensnr18-71-0133
Publicerad2018-07-25
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-08-12
Referensnr
18-71-0133
Publicerad
2018-07-25

Vilka är vi?
Lunden är ett korttidsboende med inriktning kognitiv nedsättning. Lunden består av tio lägenheter och är beläget på Vilhelmsro några kilometer norr om centrala Jönköping. Korttidsenheten är bemannad dygnet runt och under dagtid på vardagar finns sjuksköterska tillgänglig. Vi på Lunden vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö och atmosfär där våra boenden kan bibehålla en god livskvalité. Vi söker nu två medarbetare som vill vara en del av vår arbetsgrupp!

Vad gör vi?
Hos oss på Lunden är arbetsuppgifterna varierande. Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid personernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskildes förmågor och resurser så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. Vi ska erbjuda stöd och hjälp med hög kvalitet för ett självständigt liv. Vi arbetar även med genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska och det är meriterande om du tidigare har arbetat med demensvård. För att trivas hos oss tror vi att du är självgående, tar initiativ i arbetet samt kan strukturera upp ditt arbete på ett effektivt sätt. För att kunna erbjuda bästa service till våra medborgare är samarbete viktigt, det är därför av vikt att du som söker har god samarbetsförmåga. Som person är du vidare relationsskapande och stabil. Viktigast av allt är att du har ett stort intresse av att arbeta med människor.

Vad erbjuder vi?
- Individuell lönesättning, som arbetstagare inom Jönköpings kommun kan du själv påverka din lön!
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel.

Övrigt
*Ange önskad sysselsättningsgrad i din ansökan.
I denna rekrytering tillsätts två tjänster, en tillsvidare och ett vikariat. Ange i din ansökan vilket tjänst du är intresserad av.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysning
Jonas Arvidsson, enhetschef tel: 036-10 26 94
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.