search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

lärare fritidshem alt fritidsledare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsRibbaskolan, Gränna
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-08-20 till 2019-06-14
Sista ansökningsdag2018-08-05
Referensnr18-60-0502
Publicerad2018-07-03
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ribbaskolan, Gränna
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-08-20 till 2019-06-14
Sista ansökningsdag
2018-08-05
Referensnr
18-60-0502
Publicerad
2018-07-03

Arbetsplatsbeskrivning
Gränna skolområde består av Ribbaskolan F-9 i Gränna och Kumlabyskolan F-6 på Visingsö. Här arbetar totalt 80 personer och 570 elever i åldrarna 6-16 år har sin skolgång hos oss. Våra skolor erbjuder fina, fräscha och ändamålsenliga lokaler oh vi finns i en vacker och inspirerande miljö vid Vättern.
Alla som arbetar på Gränna skolområde arbetar för elevens bästa. En positiv och trygg lärmiljö är viktig för oss och vi verkar tillsammans för en skola där vi för pedagogiska diskussioner och utvecklande samtal. Personalens kompetens och engagemang märks tydligt i det dagliga arbetet och när vi nu utvecklar skolan vidare. Vi strävar efter att vara en skola som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär arbete som resurspedagog i åk 7-9, dels med en elev ett par timmar om dagen och dels med några elever i nära samarbete med arbetslaget i åk 7 och skolans specialpedagogiska team.

Kompetenskrav
Vi söker en pedagog som med kunskap, engagemang och erfarenhet kan stödja elever i deras lärande. Du behöver ha lätt för att samarbeta och kommunicera både med elever, föräldrar och personal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar länken till ansökan om belastningsregister nedan;

https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Varmt välkommen med ansökan!

Upplysningar
Rektor Gunilla Crona, tel 036-106660
Bitr rektor Tuva Lindström-Holm, tel 036-103551

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.