search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Verksamhetsadministratör

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsAvd. Gatu o Park/Teknisk service/Förråd
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-08-30
Referensnr18-55-0070
Publicerad2018-07-03
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Avd. Gatu o Park/Teknisk service/Förråd
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-08-30
Referensnr
18-55-0070
Publicerad
2018-07-03

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen. Verksamhet teknisk service består av flera enheter och ansvarar för att tillhandahålla fordon, maskiner, fordonsverkstad, byggutrustning, varor och tjänster inom det tekniska området för kommunal verksamhet. Vi söker nu en verksamhetsadministratör främst för vår förrådsverksamhet och erbjuder ett omväxlande och spännande arbete inom området.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär daglig hantering av fakturor, kontering, leverantör- och kundreskontra, prissättning, kontroll av fakturor och inleveranser på material, investeringsunderlag, debitering av material och småmaskinsuthyrning. I tjänsten ingår inventering samt bokslutsarbete och en del förekommande inköp. I arbetet ingår också att vara behjälplig vid utlämning av material, bilar, tankkort etc. och allmänt förekommande administrativa uppgifter. Du är spindeln i nätet och är kommunikativ och serviceinriktad. Vidare arbetar vi nära våra interna kunder och medarbetare, den interna kunden står i fokus.

Kompetenskrav
Vi ser att du har relevant utbildning inom ekonomi, administration, logistik eller har motsvarande lång erfarenhet inom området. God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Datorvana är ett måste då vi har flera it-system till vår hjälp. Meriterande är erfarenhet av ekonomi, lager, bygghandel, planering, fordonsbranschen. För att trivas i tjänsten krävs att du kan hålla många bollar i luften, är flexibel, stresstålig och självgående. Du är positiv, serviceinriktad och ansvarsfull och har öga för vad som behöver göras. Då vi befinner oss i en utvecklingsfas är du personen som ser möjligheter och är prestigelös i din profil.

Övrigt
Sista ansökningsdag 2018-08-30 Löpande urval tillämpas i denna rekrytering.

Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete


Upplysningar
Verksamhetschef Rose-Marie Fredriksson 036-10 51 82
Enhetschef förråd Mathias Grahn 036-10 22 12
Enhetschef Simon Petersson 036-10 54 32
Verksamhetschef Catrin Wåhlund 036-10 26 72

Vision: Ingrid Bertels 036-10 57 02

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.