search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Drifttekniker

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsVatten & avlopp/Va-verk/Huskvarna ARV
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. ö.k.
Sista ansökningsdag2018-09-02
Referensnr18-55-0069
Publicerad2018-07-03
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Vatten & avlopp/Va-verk/Huskvarna ARV
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-09-02
Referensnr
18-55-0069
Publicerad
2018-07-03

Arbetsplatsbeskrivning
VA-verksamheten på Tekniska kontoret i Jönköping söker 1 st drifttekniker med huvudsaklig placering vid Huskvarna Avloppsreningsverk.
Till verket är c:a 34 000 personer anslutna. Bemanningen vid Huskvarna avloppsreningsverk utgörs förutom maskinchef av sju drifttekniker samt en va-verksarbetare.

Arbetsuppgifter
I tjänsten ingår processtyrning, drift, underhåll och reparation av avloppsreningsverk och pumpstationer i kommunens östra delar.
I tjänsten ingår även beredskap.

Kompetenskrav
Driftteknikerutbildning samt erfarenhet från VA-verksamhet är önskvärd. Kompetens inom El och avloppsreningsprocesser kommer att vara av stor betydelse för denna tjänst.

Körkort B är ett krav.

Övrigt
Medarbetarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av:
• Förutsättningar och vilja till delaktighet
• Medvetenhet och ansvar för verksamhetens utveckling
• Professionellt förhållningssätt och lyhördhet
• Strävan efter att öka sin självinsikt och stimulera varandra till ökat samarbete

Upplysningar
Enhetschef/Maskinchef Mikael Lindberg, 036-10 58 23, 0767-80 58 23

Vision: Ingrid Bertels, 036-10 57 02

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.