search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Arbetsterapeut

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, socialpsykiatrin
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%*
Tillträdesdag2018-10-01 eller enligt överrenskommelse
Sista ansökningsdag2018-08-12
Referensnr18-70-0136
Publicerad2018-07-03
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, socialpsykiatrin
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
2018-10-01 eller enligt överrenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-08-12
Referensnr
18-70-0136
Publicerad
2018-07-03

Vilka är vi?
På Boendestöd Öst inom socialpsykiatrin arbetar vi med individer som har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Arbetsplatsen är belägen på Kungsängsvägen och vi som arbetar hjälper och stöttar individer i den östra kommundelen. Vår arbetsgrupp består av engagerade medarbetare som alla bidrar till utvecklingen i vår verksamhet. Vi söker nu en engagerad arbetsterapeut som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss! Kanske är det du?

Vad gör vi?
Syftet med vårt arbete är att ge medborgaren ett så innehållsrikt liv som möjligt. Som arbetsterapeut ansvarar du för rehabiliteringsinsatser och arbetar med den enskildes aktivitetsförmåga kopplat till vardagliga aktiviteter. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt, som också är återhämtningsinriktat. Vi ska med hänsynstagande till den enskilde, stötta medborgaren i att bibehålla och utveckla sina egna resurser. Som arbetsterapeut skapar du förutsättningar för den enskilde att leva ett så aktivt och självständigt liv som möjligt. Du kommer vidare ansvara för dokumentation och vara delaktig i utvecklings- och förbättringsarbete på arbetsplatsen.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med personer med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. För att trivas hos oss tror vi att du kan planera och organisera ditt arbete självständigt och effektivt. Du är flexibel, tar egna initiativ, hittar lösningar på problem och samarbetar väl med andra. Som medarbetare förväntas du även aktivt medverka i teamets och verksamhetens utveckling genom aktivt deltagande i samtliga förekommande arbetsuppgifter.
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Vad erbjuder vi?
- Ett omväxlande arbete.
- En stark gruppkänsla med engagerande kollegor.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på biobiljetter, träningskort och Jönköpings länstrafiks årskort.

Övrigt
*Ange önskad sysselsättningsgrad.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker efter v 29, välkommen med din ansökan.

Upplysning
V. 29- v. 32 Yvonne Westin, enhetschef tel: 036-10 80 19
V. 32 Ingela Sandberg enhetschef tel: 036-10 62 02
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.