search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Servicetekniker

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsPer Brahegymnasiet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-09-17 eller enl. ök.
Sista ansökningsdag2018-08-05
Referensnr18-61-0088
Publicerad2018-07-02
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Per Brahegymnasiet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-09-17 eller enl. ök.
Sista ansökningsdag
2018-08-05
Referensnr
18-61-0088
Publicerad
2018-07-02

Per Brahegymnasiet:
Per Brahegymnasiet har en lång tradition som skola med rötter från 1200-talet. Skolan ligger centralt i Jönköping med ca 1250 elever och 140 medarbetare. Våra högskoleförberedande utbildningar är EK, ES, HU, NA och SA, yrkesexamen inom HT samt Introduktionsprogram. Vi har också IB som är en internationell gymnasieutbildning. Bredden av utbildningar och inriktningar sätter en positiv prägel på stämningen i skolan. Vi har en lång tradition av att möta elever som har höga ambitioner och som vill hitta vägen mot sina framtida mål. Skolan är organiserad i tre rektorsområden med gemensamma stödfunktioner

Vad gör du:
Du kommer att tillhöra skolans servicefunktion. Dina arbetsuppgifter består av service till personal, elever och externa gäster i allt från det vardagliga arbetet på skolan som tillsyn av lokaler och traditionella skolvaktmästaruppgifter till mer avancerad hjälp inom IKT-teknik.

Vi söker dig:
Lämplig utbildning för tjänsten är IKT-utbildning alternativt elutbildning på gymnasial eller eftergymnasial nivå. Erfarenhet av motsvarande arbete och gärna erfarenhet av gymnasieskolans organisation är önskvärt liksom mycket goda IT- och teknikkunskaper.

Intresse och förmåga att verka i ett arbetslag är ett krav. Du bör också ha lätt för att hitta snabba lösningar, förmåga att lösa dina uppdrag även om arbetstempot är högt samt ha lätt för att samarbeta. Vi fäster stor vikt vid flexibilitet och personlig lämplighet.

För att underlätta rekryteringen:
Ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tänk även på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång, varpå det kan vara bra att beställa ett registerutdrag redan vid ansökan.Upplysningar:
Mikael Willosson, utbildningsledare, tfn 036-10 69 27 eller 070 -214 99 38

Fackliga företrädare

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.