search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Arbetsinstruktör till Daglig verksamhet IKEA

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
TillträdesdagSnarast eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-07-23
Referensnr18-70-0133
Publicerad2018-07-03
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
Snarast eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-07-23
Referensnr
18-70-0133
Publicerad
2018-07-03

Vilka är vi?
Daglig verksamhet har som mål att skapa meningsfull sysselsättning som ska bidra till ökad livskvalitet med personlig utveckling, stimulans och gemenskap samt främja delaktighet i samhället.

På IKEA finns en av Jönköping kommuns arbetslivsinriktade dagliga verksamheter dit vi nu söker en arbetsinstruktör. Verksamhet har plats för 5 deltagare med varierande funktionsnedsättningar och du arbetar ensam som arbetsinstruktör.

Vad innebär arbetet?
Arbetet innebär att instruera och stödja deltagarna i de arbetsuppgifter de är tilldelade på arbetsplatsen utifrån deras individuella förutsättningar. Du ska leda verksamheten på ett sådant sätt att individerna och verksamheten utvecklas. Du verkar för ett gott bemötande gentemot deltagarna, anhöriga/gode män, kollegor och kunder. Du ansvarar också för dokumentation. Vi arbetar aktivt för ökad självständighet, samt att erbjuda en trygg arbetsplats med social samvaro och god service.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat med personer med intellektuella/neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du har pedagogisk utbildning, omvårdnadsutbildning eller annan likvärdig utbildning. Du är praktiskt lagd, flexibel, självgående och har förståelse för individers olika förutsättningar. Du går in med ett stort engagemang i ditt arbete och har förmåga att planera och strukturera det dagliga arbetet och ta ett stort ansvar.

Vi erbjuder
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Betald semester från första anställningsåret
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är dagtid måndag-fredag.
Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Enhetschef Jennie Lundin, 036-10 75 46
Fackliga representanter, se www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.