search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Kock till Mogårdens kök

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%*
Tillträdesdag2018-09-03
Sista ansökningsdag2018-08-12
Referensnr18-71-0129
Publicerad2018-07-02
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
2018-09-03
Sista ansökningsdag
2018-08-12
Referensnr
18-71-0129
Publicerad
2018-07-02

Vilka är vi?
Vill du vara med och utveckla Sveriges bästa äldreomsorg – välkommen till oss i Jönköping. Vi är 2300 tillsvidareanställda medarbetare med det gemensamma målet att erbjuda våra medborgare ett brett utbud av vård och omsorg av hög kvalitet. Mat och kosthållning är en av de viktigaste delarna i detta arbete.

Vi söker nu en kock till Mogårdens kök. Mogården ligger i Bottnaryd två mil väster om Jönköping. Vi lagar mat till Mogårdens äldreboende, skola och förskola. Sammanlagt lagar vi 250 portioner till lunch månad till fredag och 60 portioner till lunch på helger. Vi som arbetar är en sammanhållen grupp som värderar gemenskap högt och hos oss är det alltid högt i tak.

Vad gör vi?
Vår matlagning sker från grunden och vi tillagar även specialkoster. I vårt arbete ingår varubeställning, egenkontroll samt utförande av andra förekommande arbetsuppgifter inom storkök så som städ, disk och servering.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en slutförd kockutbildning och det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete. Du har ett genuint intresse och känsla för matlagning, med vilja att vara med och fortsätta pröva att utveckla nyheter/metoder. Vi söker vidare dig som är initiativtagande, flexibel och självgående. Arbetet kräver att du ska kunna sammarbeta med andra, kunna arbeta i högt tempo samt ha en känsla för service. Du som söker ska ha god datorvana då vi använder oss av kostdatorprogram.

Vad erbjuder vi?
- Arbete i ett trivsamt kök med god sammanhållning.
- Du får arbeta med bra råvaror och laga mat från grunden.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
Arbetet är förlagt till dagtid och helgtjänstgöring förekommer.
*Tjänsten har en sysselsättningsgrad på 92%, ange önskad sysselsättning i din ansökan.
Urval sker efter v. 32.

Upplysning
V. 27-v. 31 Kostchef, Britt Evertsdotter Bergman tel: 036-10 53 62
Från v. 32 Kostchef, Susanne Lind tel: 036-10 53 62
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.