search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare i förskoleklass

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsLekeryds skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-08-06
Sista ansökningsdag2018-08-19
Referensnr18-60-0514
Publicerad2018-06-28
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Lekeryds skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-08-06
Sista ansökningsdag
2018-08-19
Referensnr
18-60-0514
Publicerad
2018-06-28

Välkommen till oss på Lekeryds skolområde!
Lekeryds skolområde består av två skolor. Lekerydsskolan är en F-åk 6 skola som ligger ca 7 km från Huskvarna och Järsnässkolan är en F-åk 2 skola som ligger ca 1 mil från Lekeryd. På båda skolorna finns det fritidshem. Tjänsten är placerad på Lekerydsskolan. Skolan har ett mycket bra läge med nära till naturen. Lekeryds skolområde har ca 280 elever och 45 medarbetare och kommer att bli övningsskola fr.o.m. ht 18. Andelen pedagoger med behörighet är mycket hög.

Nu söker vi en förskollärare till förskoleklass. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med elever i F-åk 2 både under skoldagen och fritidshemmet. Som pedagog arbetar du efter styrdokumenten. Du ingår i ett arbetslag som består av förskollärare, lärare och fritidspedagoger. Tillsammans utvecklar ni en stimulerande och lärande verksamhet.

Kompetenskrav
Du ska vara legitimerad förskollärare eller lärare med behörighet att arbeta i förskoleklass. Grundläggande IKT-kompetens är ett krav. Du är kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Vi fäster stor vikt vi din samarbetsförmåga och personliga lämplighet. Din förmåga att vara flexibel värderar vi högt.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Ulf Vaim rektor, tfn 036-10 24 25
Helena Sandberg, Lärarförbundet tfn 036- 10 31 01

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.