search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Personlig assistent till vaken natt

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
Omfattningange önskad
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-07-12
Referensnr18-70-0130
Publicerad2018-06-29
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
ange önskad
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-07-12
Referensnr
18-70-0130
Publicerad
2018-06-29

Vad innebär arbetet?
Som personlig assistenten ska du stödja medborgaren i de delar av livet som personen har svårt att genomföra på egen hand och målet är att personen ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi arbetar utifrån medborgarens integritet och självbestämmanderätt.

Nu söker vi två personliga assistenter till en 28 årig kvinna i Huskvarna med utvecklingsförsening och genetisk sjukdom. Tjänsterna avser vaken natt och arbetet handlar främst om tillsyn och bevakning.

Vem söker vi?
Du behöver ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och serviceinriktad. Stor vikt fästs även vid personlig lämplighet. Att du är trygg och stabil och har lätt att skapa och bibehålla goda relationer. Att du har förståelse för medborgarens integritet är av stor vikt. Har du vårdutbildning eller erfarenhet av liknande arbete är det meriterande. Även körkort är meriterande.

Vi erbjuder
- En trygg anställning.
- Metodhandledare som du kan vända dig till för stöd i arbetet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Möjlighet till kompetensutveckling. I kombination med arbetet kan du utbilda dig till Personlig assistent eller undersköterska på distans. Läs mer och sök utbildningen här: ASSISTENTUTBILDNING – DISTANS

Övrigt
Du blir anställd som personlig assistent i Jönköpings kommun och inte enbart hos medborgaren.
I hemmet finns katt och underlat så du kan inte var allergisk.
Medborgaren har önskemål om kvinnliga assistenter.

Urval och tillsättning sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Jonas Grönhage, 036-10 74 27
Fackliga företrädare, se www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.