search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vårdare till Hasselvägens gruppbostad

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, Boende-korttids
AnställningsformTillsvidare
Omfattning75%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-07-23
Referensnr18-70-0129
Publicerad2018-07-04
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, Boende-korttids
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
75%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-07-23
Referensnr
18-70-0129
Publicerad
2018-07-04

Vilka är vi?
På Hasselvägens gruppbostad bor det fyra personer med intellektuella och fysiska funktionshinder i egna lägenheter. Gruppbostaden är belägen i Norrahammar. Vi söker två medarbetare, en tillsvidare vaken natt och en vikarie dagtid.

Vad gör vi?
Arbetsuppgifterna består bland annat i att ge personlig omvårdnad, träning och service med beaktande av medborgarens personliga integritet. Medborgarens behov skall vara utgångspunkten och personalen skall arbeta utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt för att öka självständigheten hos medborgaren med inslag av både social och praktisk träning. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Kontaktmannaskap tillämpas och innebär att varje medarbetare har ansvar för en medborgare och håller därmed kontakten med anhöriga, gode män, daglig verksamhet osv. Dokumentation är ett naturligt inslag i arbetet.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnadsyrket. Du är lugn och trygg som person och har god självkännedom. Det är viktigt att du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete samt att du har ett professionellt bemötande. Personlig mognad värderas högt då det hjälper dig att förstå olika situationer som den enskilde kan befinna sig i. Vi på Hasselvägens gruppbostad arbetar utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt och därför bör du som söker ha god pedagogisk insikt.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Jönköpings kommun erbjuder alla tillsvidareanställda:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Vaken natt är tillsvidaretjänst på 75% och vikariatet är på 80% med tjänstgöring dag/kväll/helg.
Vi tillämpar löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Margareta Widlert Pettersson, Enhetschef 036-10 56 96
Simon Butros, Vik. Enhetschef 0722-418479
Fackliga representanter, 036-10 36 72, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.