search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Vårdare till kungsgatans gruppbostad

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen, Boende-korttids
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagSnarast eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-08-27
Referensnr18-70-0127
Publicerad2018-08-10
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen, Boende-korttids
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Snarast eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-08-27
Referensnr
18-70-0127
Publicerad
2018-08-10

Vilka är vi?
Kungsgatans gruppbostad ligger centrala Huskvarna i närheten av Rosengallerian. På Kungsgatans gruppbostad bor sex medborgare med intellektuella funktionshinder i egna lägenheter. Vi är elva medarbetare som jobbar på gruppbostaden.

Vad gör vi?
Vi har ett flexibelt arbete med varierande arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna består bland annat i att ge personlig omvårdnad, träning och service med beaktande av brukarens personliga integritet. Brukarens behov skall vara utgångspunkten och personalen skall arbeta utifrån ett pedagogiskt förhållningssätt för att öka självständigheten hos brukarna med inslag av både social och praktisk träning. Arbetet syftar till att ge den enskilde ett så innehållsrikt och kvalitativt liv som möjligt. Tunga arbetsmoment ingår. Vi har arbetsplatskonferenser varannan vecka och vi tillämpar kontaktmannaskap, vilket innebär att varje medarbetare har ansvar för en medborgare och håller därmed kontakten med anhöriga, gode män, daglig verksamhet.

Vem söker vi?
Du har läst Vård- och omsorgsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet eller motsvarande. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Du har en lugn och trygg personlighet samt har en god förmåga att kommunicera. Det är även viktigt att du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete och tar stort ansvar. Vi söker dig som vill vara med och ge god omvårdnad till medborgare och vara del i god arbetsgemenskap.
Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Ett varierande arbete med utvecklingsmöjligheter.
- Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på arbetets komplexitet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/sovande jour samt helger.
Intervjuer kommer hållas 30-31/8, välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Margareta Widlert Pettersson, Enhetschef 036-10 56 96
Sejla Memic, Vik enhetschef 036-10 21 05
Emelie Johansson, Fackligt ombud 036-10 34 72

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.