search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Socionom/behandlingsassistent till pojke med assistansbeslut

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTillsvidare
OmfattningAnge önskad*
TillträdesdagEnl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-07-18
Referensnr18-70-0125
Publicerad2018-06-26
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
Ange önskad*
Tillträdesdag
Enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-07-18
Referensnr
18-70-0125
Publicerad
2018-06-26

Vad innebär arbetet?
Du arbetar i hemmet hos en pojke med intellektuellt funktionshinder som bor tillsammans med sin familj i Jönköping. Du ska stödja och motivera pojken i de delar av livet som han har svårt att genomföra på egen hand och målet är att han ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Individens behov är alltid i centrum och du ger stöd i form av pedagogiska insatser och lågaffektivt bemötande. Du genomför omvårdnadsarbete och är delaktig i pojkens aktiviteter. Det är dubbelbemanning och arbetet är förlagt till dag, kväll både vardag och helg och eventuellt natt framöver.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är rätt person för jobbet! Du har någon form av utbildning inom socialt arbete såsom socionom, socialpedagog, specialpedagog, beteendevetare, behandlingsassistent, arbetsterapeut eller motsvarande. Du bör ha erfarenhet av arbete med personer inom autismspektrumet och utåtagerande beteende.

Det viktiga är att du är en lugn och trygg person samt har ett pedagogiskt förhållningssätt och arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande. Du förväntas att tillsammans med dina kollegor planera och strukturera arbetet på ett självständigt, flexibelt och ansvarsfullt sätt. Vidare ser vi gärna att du har b-körkort. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
• En trygg anställning
• Flexibelt och varierande arbete
• Individuell lönesättning
• Metodhandledare som du kan vända dig till för stöd i arbetet
• Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
• Rabatt på träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter

Övrigt
Förutom svenska är det meriterande om du kan dari eller närbesläktade språk.
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Anna Redman, 036-10 81 92
Fackliga företrädare, se www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.