search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Medarbetare till Solstickegatans äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTillsvidare och vikariat
Omfattning100%*
Tillträdesdag2018-08-01
Sista ansökningsdag2018-07-29
Referensnr18-71-0127
Publicerad2018-06-27
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tillsvidare och vikariat
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
2018-08-01
Sista ansökningsdag
2018-07-29
Referensnr
18-71-0127
Publicerad
2018-06-27

Vilka är vi?
Solstickegatans äldreboende ligger på Bäckalyckan, i de centrala delarna av Jönköping. Äldreboendet har 90 lägenheter där 50 lägenheter är vikta till personer med demenssjukdom. Vi på solstickegatan vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö och atmosfär där våra boenden kan bibehålla en god livskvalité. Vi söker nu två undersköterskor till Solstickegatans äldreboende och demensavdelning som vill bli en del av vår arbetsgrupp.

Vad gör vi?
Vi arbetar med att ge individuellt anpassad och personlig vård och omsorg samt social stimulans. För oss är det viktigt med den boendes integritet, medbestämmande och delaktighet. Vårt uppdrag är att vara professionella yrkesutövare som ska arbeta för att stärka den enskilde i sin vardag så att denne upplever sin vardag begriplig, hanterbar och meningsfull. I vårt arbete ingår vidare ett aktivt kontaktmannaskap, arbete med genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker har en undersköterskeutbildning samt erfarenhet av omvårdnadsarbete. Som person är du lugn, stabil och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, hitta lösningar på problem och ta egna initiativ. Empatisk förmåga är vidare en viktig faktor i yrket då det hjälper dig att sätta dig in i medborgaranas situationer.

Vad erbjuder vi?
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
* Båda tjänsterna har en sysselsättningsgrad på 75-90%, ange önskad sysselssättningsgrad i din ansökan.
I denna rekrytering tillsätts två tjänster, en tillsvidare och ett vikariat med goda förutsättningar till förlängning.
Arbetet är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan.

Upplysning
V. 27-v. 29 Hanna Åden, enhetschef tel: 036-105973
V. 30 Rebecca Johansson, enhetschef tel: 036-10 72 48
Fackliga representanter: Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.