search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare inriktning fritidshem/Fritidspedagog

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsAttarpsskolan
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-08-06
Sista ansökningsdag2018-08-04
Referensnr18-60-0213
Publicerad2018-06-21
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Attarpsskolan
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-08-06
Sista ansökningsdag
2018-08-04
Referensnr
18-60-0213
Publicerad
2018-06-21

Arbetsplatsbeskrivning
Välkommen till oss på Attarpsskolan! Vi finns i Bankeryd utmed Vätterns västra kant cirka 1 mil norr om Jönköping. Enheten består av förskoleklass - skolår 6 och på skolan går ca 500 elever. Attarpskolan f-6 är en av kommunens övningsskolor, vilket innebär att vi tar emot lärarstudenter varje termin. Detta ger skolan ett nära samarbete med högskolan.

Arbetsuppgifter
Som ledare har du ett pedagogiskt arbetssätt där elevernas delaktighet och ansvar är en självklarhet och du är positivt inställd till samverkan med skolan. Vi ser gärna att du vågar tänka nytt och i större perspektiv. Vi fäster stor vikt vid dina personaliga egenskaper och värdesätter engagemang, pedagogisk kompetens samt förmåga att stödja och stimulera elevernas utveckling och lärande. Du är driven och vill vara med och utveckla vårt fritidshem mer.

Kompetenskrav
Du är behörig lärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog med lärarlegitimation. Du bör ha struktur i ditt arbete, kunna arbeta målinriktat, vara ansvarstagande och flexibel. Det är viktigt med en positiv syn på uppdraget och att du vill bidra med din egen och teamets utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Rektor Eva Kristina Sandén Östlund tel; 036/106529
Biträdande Rektor Manuel Strandhag tel: 036107180
facklig företrädare; Stina Engström tel; 036/106524

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.