search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Projektledare välfärdsteknik

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsSocialförvaltningen, enheten för medborgarstöd och välfärdsteknik
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%*
TillträdesdagSnarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-08-19
Referensnr18-71-0125
Publicerad2018-07-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Socialförvaltningen, enheten för medborgarstöd och välfärdsteknik
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%*
Tillträdesdag
Snarast enl överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-08-19
Referensnr
18-71-0125
Publicerad
2018-07-30

Vilka är vi?
Enheten för medborgarstöd och välfärdsteknik ingår som en av flera i Socialtjänstens sammanhållna stab och ledning. Enheten har bildats som en del i ett pågående utredningsarbete som syftar till att förstärka nuvarande samordning av Socialtjänstens arbete med välfärdsteknik och digitalisering.

Enheten är under uppbyggnad och vi söker nu en ny medarbetare som vill vara med och påverka samt skapa framtid genom implementation av välfärdsteknik och digitalisering. Låter detta spännande? Då är du rätt person för oss!

Vad innebär tjänsten?
Som projektledare kommer du att leda projekt inom välfärdsteknik. Arbetet innebär att företräda socialtjänsten gentemot olika samverkanspartner vad gäller att initiera utvecklingsprojekt, genomföra upphandlingar och kravprofiler. Du kommer vidare att arbeta med förändringsledning samt vara en viktig del i att förvalta och utveckla befintlig välfärdsteknik. Omvärldsbevakning och samverkan med olika aktörer som rör utveckligen av ny välfärdsteknik kommer darför att vara en viktig del i tjänsten. 
Målsättningen är att med fokus på medborgarens behov och medarbetarnas delaktighet utveckla en sammanhållen, innovativ, långsiktig och hållbar socialtjänst.

Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant akademisk utbildning för uppdraget. Du har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med kvalificerad projektledning eller utvecklingsarbete inom offentlig verksamhet, gärna inom vård och omsorgsyrket.

För att trivas i rollen som projektledare ska du vara initiativtagande, strukturerad samt ha en god samarbetsförmåga. Då enheten är under uppbyggnad kommer utvecklingsarbete att vara en stor del i tjänsten vilket ställer krav på flexibilitet och att du som söker har en problemlösande analysförmåga. En del av arbetet är att informera och utbilda personal avseende välfärdsteknik vilket också ställer krav på en pedagogisk insikt.

Vad erbjuder vi?
- Ett spännande och omväxlande arbete!
- Delaktig i utformning av ny enhet - vara med och skapa framtid
- Flexibel arbetstid
- Kortare arbetstid juni-augusti
- Semesterväxling
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter

Övrigt
Anställningen är tidsbegränsad med goda förutsättningar till förlängning.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Dan Kax, enhetschef tel: 036-10 58 56
Fackliga representanter:Fackliga representanter

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.