search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare F-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBarnarpsskolan
AnställningsformTidsbegränsad anställning
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt ök till 2018-12-21
Sista ansökningsdag2018-08-10
Referensnr18-60-0421
Publicerad2018-06-19
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Barnarpsskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt ök till 2018-12-21
Sista ansökningsdag
2018-08-10
Referensnr
18-60-0421
Publicerad
2018-06-19

Välkommen till oss på Barnarpsskolan!
Barnarpsskolan är en trygg och gemytlig skolenhet bara drygt tio minuters bilresa söder om Jönköping. Det finns en busshållplats i direkt anslutning till Barnarpsskolan. Nya områden bebyggs, samhället växer och därmed även elevunderlaget. Läsåret 2018/2019 beräknas Barnarpsskolan omfatta fler än 370 elever fördelade från förskoleklass till årskurs 6.

Här finns en hjärtlig och välkomnande atmosfär! Vi befinner oss i ett spännande läge då vi nu ska rekrytera nya kollegor till vår personalgrupp. Här kommer du att få möjlighet att utveckla en tillgänglig undervisning för våra elever. Inom Barnarps skolområde har vi självklart som gemensam målsättning att skapa de bästa förutsättningar för den individuella elevens lärande och vara en tillgänglig skola för alla.

Har du rätt moderna tänk för att bidra till Barnarpsskolan 2018?

Arbetsuppgifter
Vi söker en person som är flexibel och kan ha olika arbetsuppgifter under skoldagen och på fritidshemmet. Arbetsuppgifterna kan innefatta att hjälpa en eller flera elever som har behov av stöd i undervisningen under lektionstid men även i andra sammanhang, att utgöra stöd i undervisningen i mindre undervisningsgrupp eller i helklass och/eller att stödja och träna en enskild elev i vardagssituationer.

Vi söker dig som kan entusiasmera och motivera men samtidigt utgöra trygghet och inta en tydlig vuxenroll. Du kan arbeta självständigt men du har även lätt för att samarbeta i arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår. Tjänsten innebär arbete i olika miljöer, inte minst utomhus. Arbetstiden kan variera mellan kl. 6:00 till kl. 18:00 för att tillgodose elevens hela skoldag. För elever med särskilda behov är kontinuitet av största vikt och det är viktigt att det sker så få förändringar som möjligt i vardagen. Tjänsten ställer stort krav på stabilitet och uthållighet.

Vem är du?
Du är utbildad lärare. Tjänsten kräver att allt arbete utgår från Läroplan för grundskolan, förskoleklassen och fritidshemmet 2011. Du ska därmed vara insatt i och arbeta utifrån den svenska skolans värdegrund och uppdrag och arbeta mot övergripande mål och riktlinjer för utbildningen.

Vi ser gärna att du har kunskaper om och erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. Tjänsten ställer krav på lyhördhet inför elevens behov och egna önskemål. Du ska ha förmåga att skapa goda relationer, att vara ansvarsfull och ha tålamod. Du ska ha förmåga att arbeta efter uppsatta riktlinjer såsom extra anpassningar och åtgärdsprogram. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar
Eva Engström, rektor, 036-103908
Christian Syversen, bitr. rektor, 036-103911
Anneli Liliekvist, Lärarförbundet, 036-103862, 072-5709067
Therése Bäck, Lärarförbundet 036-103907

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.