search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska natt till Lönnens korttidsenhet

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsHälso- och sjukvårdsfunktionen
AnställningsformTidsbegränsad, ca 1 år
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-09-01
Sista ansökningsdag2018-06-03
Referensnr18-71-0099
Publicerad2018-05-16
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Hälso- och sjukvårdsfunktionen
Anställningsform
Tidsbegränsad, ca 1 år
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-09-01
Sista ansökningsdag
2018-06-03
Referensnr
18-71-0099
Publicerad
2018-05-16

Vilka är vi?
På Ekhagen i Jönköping finns Lönnens korttidsenhet som tillhör Hälso- och sjukvårds team 11. Här finns nio vårdplatser för svårt medicinskt sjuka patienter under den tid de är i behov av avancerad vård och omsorg innan de sedan flyttar hem eller till annan kommunal verksamhet. I samma byggnad ligger Ekhagens gästhem som är en korttidsenhet med palliativ inriktning och samarbete mellan enheterna finns. Gästhemmet och Lönnen har en gemensam enhetschef och är bemannade med sjuksköterskor och undersköterskor dygnet runt.

Vad innebär arbete?
Som undersköterska hos oss utför du delegerade hälso- och sjukvårdsinsatser tillsammans med distriktssköterska/sjuksköterska. Du ansvarar för att säkerställa att patienterna får den vård och omsorg som tillgodoser var och en av individernas behov. I arbetet ingår också dokumentation, hantering av läkemedel och samordning av vård och omsorgsinsatser.

Vem söker vi?
Du som söker har undersköterskeutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av specialsjukvård och delegering av bland annat tracheostomi. Vana eller kunskap från CVK, PEG mm är meriterande. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig utifrån arbetssituation och belastning. Du har god samarbetsförmåga och är lugn, stabil och kontrollerad i pressade situationer. Men kan arbeta självständigt fatta snabba beslut. Du ser fördelar med att arbeta med ständiga förbättringar och bidrar till gruppen och enhetens utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten avser ett vikariat på ca 1 år.
Du blir anställd på årsarbetstid. För medarbetare som arbetar på detta sätt är fördelen att du själv gör dig tillgänglig ett visst antal pass under en given period. Man kan tex arbeta mer i vissa perioder och mindre i andra. Fördelen för verksamheten är att det några medarbetare som arbetar på ett mer flexibelt schema vilket gör det lättare att snabbt kunna ställa om i verksamheten utefter behov. För denna arbetstidsmodell utgår ett lönetillägg.

Urval sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Monica Leander Malmlöv, telefon 036-10 24 08
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.