search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Enhetschef förråd och uthyrning

FörvaltningTekniska kontoret
ArbetsplatsGatu o Park/Teknisk service/Förråd
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnl. Ö.k.
Sista ansökningsdag2018-05-30
Referensnr18-55-0058
Publicerad2018-05-15
Förvaltning
Tekniska kontoret
Arbetsplats
Gatu o Park/Teknisk service/Förråd
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enl. Ö.k.
Sista ansökningsdag
2018-05-30
Referensnr
18-55-0058
Publicerad
2018-05-15

Arbetsplatsbeskrivning
Jönköpings kommun befinner sig i ett expansivt läge vilket ställer stora krav på den kommunala organisationen.
Verksamheten teknisk service består av flera enheter och ansvarar för att tillhandahålla fordon, maskiner, fordonsverkstad, byggutrustning, varor och tjänster inom det tekniska området för kommunal verksamhet. Vi söker nu en enhetschef för vår förrådsverksamhet och erbjuder ett omväxlande och spännande arbete inom området.

Arbetsuppgifter
Inom förrådets ansvar ingår lagerverksamhet, försäljning av material, skyltar, uthyrning av småmaskiner och avstängningsmaterial. Sortimentet är omfattande och består bland annat av VA material, förbrukningsmaterial, skyddsutrustning mm. Inom enheten ingår också tillverkning av skyltar samt en tankstation, ansvar för småmaskiner och tillse service och att de hålls i funktionsdugligt skick. Tjänsten innebär dagligt inköp av diverse material samt investeringar av småmaskiner mm. enligt investeringsplan. Du har ansvar för att enheten utvecklas i takt med efterfrågan från interna kunders behov kontinuerligt. Arbetet innebär att kunna växla mellan operativt och långsiktigt arbete. Du har ekonomiskt resultat och budgetansvar samt personalansvar för 6 skickliga medarbetare. Vidare arbetar vi nära våra interna kunder och medarbetare, den interna kunden står i fokus samt medarbetares utveckling och trivsel.

Kompetenskrav
Tidigare erfarenhet av förråd, lager, småmaskiner, uthyrning och någon form av eftergymnasial utbildning eller motsvarande kunskap.
Erfarenhet av ledarskap, personal och ekonomiskt ansvar samt av inköp och upphandlingar.
Du är positiv, serviceinriktad och ansvarsfull och trivs med att växla arbetet mellan operativ drift och långsiktigt arbete. Datorvana är ett måste då vi har flera it-system till vår hjälp. Har du erfarenhet från VA branschen är det meriterande.

Övrigt
Ledarskap i Jönköpings kommun kännetecknas av
• Förmåga att visa tillit till medarbetare
• Hög integritet och ett föredömligt agerande
• Mod att leda
• Vilja att utveckla verksamheten

Upplysningar
Verksamhetschef Rose-Marie Fredriksson 036-10 51 82

Vision: Susanne Bosevik-Carlsson 036-10 77 94
Kommunal: Carina Gardewall 036-10 51 00

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Tekniska kontoret
Tekniska kontoret har ansvar för kommunens fasta egendom såsom fastigheter, mark, naturområden, parker, gator, vägar och anläggningar för vatten och avlopp. Vi har också ansvar för avfallshantering, hamnar och parkeringsverksamhet samt planering för kommunens bostads- och markförsörjning.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.