search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare 4-6 Sv/So

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHovslätts skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-08-10
Sista ansökningsdag2018-05-22
Referensnr18-60-0243
Publicerad2018-05-15
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hovslätts skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-08-10
Sista ansökningsdag
2018-05-22
Referensnr
18-60-0243
Publicerad
2018-05-15

Välkommen till oss på Hovslättsskolan!
Hovslättsskolan är ett skolområde som består av förskoleklass, fritidshem och grundskola F-6 med cirka 310 barn/elever. Antalet anställda är 45 stycken. Skolområdet är beläget 5 km söder om Jönköpings centrum. I närområdet finns idrottsplats, hembygdsgård, vandringsled och fin natur som används i undervisningen. Trygghets- och värdegrundsarbetet är alltid i fokus för vårt arbete.

Dina arbetsuppgifter
Den här tjänsten innefattar undervisning i Sv/So i årskurs 4-6.

Kompetenskrav
Du är legitimerad lärare med inriktning mot svenska och so-ämnena i årskurs 4-6.
Extra meriterande är behörighet att undervisa i engelska.
Vi söker dig som tillför entusiasm, energi och lust i arbetet. Du har lätt för att samarbeta. Du har förmågan att se elevers olika behov, tar hänsyn till deras individuella förutsättningar och får elever att växa och utvecklas. Du har goda ämneskunskaper och är väl förtrogen med skolans styrdokument. I ditt arbete ser du det som självklart att planera och organisera på ett effektivt sätt. Du ska ha vana att dokumentera skriftligt. Stor betydelse läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret

Välkommen med din ansökan!

Film om Hovslättsskolan

Upplysningar
Yvonne Wetterbrandt tf rektor
036-103760
Marcus Mohlin, bitr. rektor
036-103761
Markus Hellström, Lärarförbundet
036-103747

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.