search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i svenska, psykologi och sociologi

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSanda Utbildningscentrum
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-08-10
Sista ansökningsdag2018-06-03
Referensnr18-61-0056
Publicerad2018-05-14
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Sanda Utbildningscentrum
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-08-10
Sista ansökningsdag
2018-06-03
Referensnr
18-61-0056
Publicerad
2018-05-14

Vill du bli vår nya kollega på Sanda Utbildningscentrum och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola?

Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 200 anställda där våra gemensamma ledord är Engagemang, Trygghet, Glädje, Professionalitet och Utmaning.

Vad gör vi?
På Sandagymnasiet står våra elevers studier, kunskap, trivsel, trygghet och personliga utveckling i fokus. Sandagymnasiet är en av de ledande skolorna i Sverige inom idrott där vi ger våra elever möjlighet att kombinera studier och idrott på alla nivåer.

Vad innebär arbetet?
Du kommer att undervisa gymnasieelever i svenska, psykologi och sociologi och tillhöra samhällsvetenskapsprogrammet. Du tillhör ett programarbetslag samt ett ämneslag som kontinuerligt arbetar för att förändra och förbättra undervisningen. Arbetsuppgifter består också av mentorskap och att ta del av och ansvara för de arbetsuppgifter som finns inom programarbetslaget.

Vem söker vi?
Dig som är legitimerad lärare med behörighet i svenska, psykologi och sociologi på gymnasienivå. Det är en fördel om du har erfarenhet av undervisning på gymnasienivå. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav och du kan på ett naturligt sätt använda digitala verktyg i din undervisning. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Du är..
- Flexibel och har en god samarbetsförmåga
- Lyhörd och kommunikativ
- Engagerad och har en god förmåga att intressera och entusiasmera elever
- Social och utåtriktad
- Positiv och självständig

Övrig information:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vid frågor kontakta:

Carin Rosjö, rektor - 036-102557, carin.rosjo@jonkoping.se
Mathias Lantz, Lärarnas riksförbund, mathias.lantz@jonkoping.se
Ivana Vujic, Lärarnas riksförbund, Ivana.vujic@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.