search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare i matematik och fysik

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsSanda Idrottshögstadium
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-08-10
Sista ansökningsdag2018-05-20
Referensnr18-60-0292
Publicerad2018-05-07
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Sanda Idrottshögstadium
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-08-10
Sista ansökningsdag
2018-05-20
Referensnr
18-60-0292
Publicerad
2018-05-07

Vill du bli vår nya kollega på Sanda Idrottshögstadium och vara en del av en engagerad och professionell personalstyrka som med glädje antar de utmaningar det innebär att verka i en framgångsrik skola?

Vilka är vi?
Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna består av fyra olika skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Sanda Idrottscentrum är också en del av verksamheten där idrottsutbildning bedrivs på skoltid som en del av gymnasieutbildningen. På Sanda Utbildningscentrum går det cirka 1400 elever och vi är cirka 200 anställda där våra gemensamma ledord är Engagemang, Trygghet, Glädje, Professionalitet och Utmaning.

Vad gör vi?
På Sanda Idrottshögstadium erbjuder vi våra elever goda förutsättningar att kombinera studier och idrott genom att arbeta med helheten i elevens lärande. Vi fokuserar på att utveckla elevens förmågar i alla skolan ämnen, i sin idrott och sociala kompetens.

Vad innebär arbetet?
Du kommer att undervisa högstadieelever i matematik och fysik. Du tillhör ett årskursarbetslag samt ett ämneslag som kontinuerligt arbetar för att förändra och förbättra undervisningen. Mentorskap ingår också i arbetsuppgifterna.

Vem söker vi?
Dig som är legitimerad lärare med behörighet i matematik och fysik i årskurs 7-9, det är meriterande med behörighet för gymnasiet. Vi ser gärna att du är behörig i ytterligare ett naturvetenskapligt ämne och vi utgår ifrån att du har erfarenhet av undervisning på högstadiet. Annat som kan vara meriterande är erfarenhet och kunskaper om friluftsliv. Grundläggande IT-kunskaper är ett krav och du kan på ett naturligt sätt använda digitala verktyg i din undervisning.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Du är..
- Flexibel och har en god samarbetsförmåga
- Lyhörd och kommunikativ
- Engagerad och har en god pedagogisk förmåga
- Social och utåtriktad
- Positiv och självständig

Övrig information:
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Observera att intervjuer kan komma att ske innan dess att sista ansökningsdatum löpt ut, tveka därför inte med att söka tjänsten redan i dag!

Vid frågor kontakta:

Henrik Ader, rektor - 036-102557, henrik.ader@jonkoping.se
Henrik Holmqvist, facklig representant - henrik.holmqvist@jonkoping.se

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.