search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Förskollärare

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsNorra Mo förskole- och skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-05-27
Referensnr18-60-0281
Publicerad2018-05-03
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Norra Mo förskole- och skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-05-27
Referensnr
18-60-0281
Publicerad
2018-05-03

Välkommen till oss i Norra Mo!
Norra Mo är en enhet som ligger naturnära med skog och sjö runt hörnet i de västra delarna av Jönköping. Vår enhet består av Ryds och Bottnaryds skolor med tillhörande fritidshem och Ryds och Bottnaryds förskolor. Hos oss är värdegrundsarbetet centralt. Vi vill erbjuda varje barn en trygg och rolig lärandemiljö, ta vara på barnens nyfikenhet och intressen och skapa miljöer som uppmuntrar till kreativitet, lek och lärande.
Vi söker nu en förskollärare till vårt förskoleområde.

Dina arbetsuppgifter
Som förskollärare har du ansvar för den pedagogiska verksamheten. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och ansvarar för att dokumentera och följa barns utveckling och lärande. Tillsammans med dina kollegor arbetar du för att utveckla verksamheten och skapa en trygg, rolig och lärorik förskolemiljö.

Kompetenskrav
Legitimerad förskollärare. Du har ha en god samarbetsförmåga och ett stort engagemang i ditt arbete. Vi söker dig som är positiv, kreativ och nyfiken, som ser lösningar och möjligheter
och vill vara med att bidra till det positiva arbetsklimatet. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Bifoga gärna relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.


Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Rektor tillika förskolechef Susanne Vikström tel. 036-102401
Bitr. rektor tillika förskolechef Thomas Wärn tel. 036-103029
Lärarförbundet, Marika Claar Wallerström tel. 036-103507

Rekrytering och urval sker löpande under annonseringstiden.

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.