search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare inriktning fritidshem

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsÖlmstadskolan, Ölmstads skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-08-06
Sista ansökningsdag2018-06-18
Referensnr18-60-0287
Publicerad2018-05-03
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Ölmstadskolan, Ölmstads skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-08-06
Sista ansökningsdag
2018-06-18
Referensnr
18-60-0287
Publicerad
2018-05-03

Arbetsplatsbeskrivning
Vi är en trevlig f-6 skola med härliga elever. Vår skolgård är unik med nytt uteklassrum samt skog och natur som inbjuder till utvecklande lek.
Du kommer ingå i ett arbetslag med kompetent, utbildad och erfaren personal.

Skolan ligger vackert beläget mitt i samhället i Ölmstad och här går 200 elever. Upptagningsområdet är stort och många elever bor på landsbygden.

Ölmstadskolans fritidshem har ca 115 elever uppdelade på två avdelningar, åk f-1 samt åk 2-6. Avdelningarna har ett nära samarbete med gemensam planering en förmiddag i veckan.
Till skolan finns det bra pendlingsmöjligheter.

Välkommen att söka tjänst hos oss på Ölmstadskolan.

Arbetsuppgifter
Vi söker dig som vill ta ansvar för en god pedagogisk verksamhet och som sätter eleven i centrum. Du är väl förtrogen med Lgr 11. I tjänsten ingår planering, dokumentation, uppföljningar och analysarbete.

Kompetenskrav
Lärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog med lärarlegitimation. Du kan arbeta självständigt och i samarbete med andra.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %.

Upplysningar
Anna Franklin, Rektor, 036-106674
Liselotte Löfgren, Lärarförbundet, 036-103971

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.