search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterska till Gjutarens äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsGjutarens äldreboende
AnställningsformTidsbegränsad
OmfattningAnge önskad
Tillträdesdagsnarast till 2018-08-31
Sista ansökningsdag2018-05-20
Referensnr18-71-0092
Publicerad2018-05-02
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Gjutarens äldreboende
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
Ange önskad
Tillträdesdag
snarast till 2018-08-31
Sista ansökningsdag
2018-05-20
Referensnr
18-71-0092
Publicerad
2018-05-02

Vilka är vi?
Gjutarens äldreboende är ett äldreboende med hemtjänstinsatser. Det ligger centralt beläget i Norrahammar med bra bussförbindelser. Gjutaren består av 41 lägenheter och är uppdelat på två enheter. Det finns ett nära samarbete med olika yrkesprofessioner och personalen arbetar efter ett fastställt schema. Vi är en god och sammanhållen arbetsgrupp på totalt 27 medarbetare.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt erbjuda social stimulans. Vi lägger stor vikt vid de boendes integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker har läst omvårdnadsprogrammet eller liknande. Har du också erfarenhet av äldreboende eller hemtjänst är det meriterande. Som person är du stabil och empatisk, du har lätt för att samarbeta och kan självständigt planera och utföra ditt arbete. Du tar egna initiativ och kan anpassa dig till ändrade omständigheter.

Övrigt
Tjänsten avser ett vikariat till 31/8 med chans till förlängning. Då det är tillträde snarast gör vi löpande urval så välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysningar
Enhetschef Lauri Tuovinen, 036-10 20 54
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.