search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Bildhandledare för feriepraktiken

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsKulturskolan
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-06-18 till 2018-07-08
Sista ansökningsdag2018-05-18
Referensnr18-60-0261
Publicerad2018-04-26
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Kulturskolan
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-06-18 till 2018-07-08
Sista ansökningsdag
2018-05-18
Referensnr
18-60-0261
Publicerad
2018-04-26

Arbetsplatsbeskrivning
Kulturskolan i Jönköping har sedan flera år haft feriepraktik för gymnasieungdomar. Detta är ett samarbete med AMA. Ungdomarna som får plats för feriepraktik på Kulturskolan har väldigt olika erfarenheter av de olika kulturämnena. Målet med feriepraktiken är att få en första erfarenhet av arbetslivet, lära sig ta ansvar och även uppträda i olika sammanhang.

Arbetsuppgifter
Vi söker en handledare för bildundervisning med gymnasieungdomar. Nivån på utövarna varierar. Du ska vara pedagogisk, uppfinningsrik och tycka om att jobba med gymnasieungdomar.

Kompetenskrav
Utbildning i bild.
Pedagogisk erfarenhet är önskvärt.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Ansvarig för Feriepraktik Martina Claesson 0706791205

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.