search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till Österängen äldreboende, flera tjänster

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen, Österängen
AnställningsformTillsvidare
Omfattning75-100%
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-05-21
Referensnr18-71-0087
Publicerad2018-04-30
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen, Österängen
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
75-100%
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-05-21
Referensnr
18-71-0087
Publicerad
2018-04-30

Vill du vara med och påverka och utveckla verksamheten till att bli det bästa äldreboendet i Jönköping? Då är du rätt person för oss! Vi tillsätter flera tjänster, välkommen in med din ansökan!

Vilka är vi?
Österängens äldreboende är vackert beläget med utsikt över Vättern och runtom bjuds det på djur och natur i form av olika fågelarter och ankdamm. Äldreboende ligger mitt i bostadsområdet Österängen mellan Jönköping och Huskvarna med närhet till kollektivtrafik. Verksamheten består av tre avdelningar med helinackordering varav en är demensavdelning.
Vi är idag 42 medarbetare och personalen representerar olika åldrar och kulturer och erbjuder bred kompetens för våra boende. Vi arbetar efter den gemensamma värdegrunden i Jönköpings kommun samt ett arbetssätt som förutsätter ett salutogent förhållningssätt.

Vad gör vi?
Vi på Österängens äldreboende arbetar med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboendet. Våra arbetsuppgifter består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av vårdarbete. Vi söker dig som är självgående, ansvarsfull och lojal. Vardagen är händelserik och vi ser därför att du är en person som är flexibel och hjälper till där det behövs. Som person har du en god förmåga att planera och utföra ditt arbete samt är initiativtagande och har god samarbetsförmåga. Vidare ser vi att du behärskar svenska språket i tal och skrift.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder:
- Vi tillämpar individuell lönesättning baserat på arbetets komplexitet.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll samt helger.
Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan redan i dag!

Upplysningar
Filicia Björkman, Enhetschef 036- 10 72 26
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.