search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Skötare/Undersköterska

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsFunktionshinderomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning73-80%*
Tillträdesdag2018-06-15 eller enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-05-17
Referensnr18-70-0092
Publicerad2018-04-26
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Funktionshinderomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
73-80%*
Tillträdesdag
2018-06-15 eller enl. överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-05-17
Referensnr
18-70-0092
Publicerad
2018-04-26

Vilka är vi?
Integrerad Enhet Öster består av en gruppbostad, två boendestödsteam och en träffpunkt som ligger i Huskvarna. Medborgarna på den integrerade enheten har olika typer av psykiska funktionsnedsättningar. Vi som arbetar på Drottninggatans gruppboende och inom boendestöd är nu i behov av förstärkning och söker två nya medarbetare, en till gruppboendet som kan arbeta vaken natt och en till bosendestödsteamet. Kanske är du vår nästa kollega?

Vad gör vi?
Vi arbetar med personlig omvårdnad, stimulering och service utifrån medborgarnas personliga integritet och enskilda behov. Medborgarnas behov är alltid utgångspunkten syftet med vårt arbete är att ge den enskilde ett så innehållsrikt liv som möjligt. Arbetet i denna tjänst består i att stötta och underlätta den enskildes rutiner och hantera sin vardag under kvällar och nätter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet, har skötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning är meriterande. Personlig mognad värderas högt då det hjälper dig att förstå situationer som den enskilde kan befinna sig i. Vi söker dig som är initiativtagande, har god samarbetsförmåga och är strukturerad.

Vad erbjuder vi?
- Individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.

Övrigt
* Nattvikariatet för gruppboendet har sysselsättningsgraden 73% och vikariatet på boendestödsteamet har sysselsättningsgraden 80%. Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.

Tjänsten inom boendestöd är förlagt till dag, kväll och helg.
Urval sker löpande.

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag.

Upplysning
Enhetschef Ann-Charlotte Widegren, Tel: 036-10 23 50
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc eller
Jennie Ståhlkrantz, Tel: 036-107360

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.