search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare F-3

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsHakarps skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-08-10
Sista ansökningsdag2018-05-20
Referensnr18-60-0237
Publicerad2018-04-23
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Hakarps skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-08-10
Sista ansökningsdag
2018-05-20
Referensnr
18-60-0237
Publicerad
2018-04-23

Arbetsplatsbeskrivning
Hakarps skolområde ligger på Huskvarnas höjder i natursköna områden och består av tre skolor: Egnahemsskolan (F-3), Nordskogens skola (F-3) och Stensholmsskolan (F-6). Sammanlagt kommer det i augusti gå drygt 700 elever på våra skolor, varav knappt 180 elever på Egnahemsskolan. Hakarps skolområde kännetecknas av en mycket engagerad och kompetent personal som gör ett fantastiskt arbete för och med våra elever.

Arbetsuppgifter
Du ska arbeta på Egnahemsskolan och undervisa i åk 1 tillsammans med två kollegor. Ni kommer att vara tre lärare kopplat till två klasser, något vi börjat med i alla årskurser inom 1-3. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med erfarna lärare.

Kompetenskrav
Du ska vara behörig lärare, legitimerad för undervisning åk 1-3. Du har ett tydligt förhållningssätt och förmågan att var flexibel. Du kan också anpassa ditt förhållningssätt till individernas behov. Du ska kunna ta initiativ och ansvar när det gäller skapa bästa möjliga verksamhet för våra elever på Egnahemsskolan!

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Tina Djärf, rektor, 036-102588, tina.djarf@jonkoping.se
Andreas Odén, bitr. rektor, 036-106906, andreas.oden@jonkoping.se
Thomas Karlsson, bitr. rektor, 036-106987, thomas.karlsson@jonkoping.se
Facklig info Lr: Gunilla Tomt, 106499

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.