search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Servicetekniker

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsBäckadalsgymnasiet
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-04-30
Referensnr18-61-0040
Publicerad2018-04-16
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Bäckadalsgymnasiet
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-04-30
Referensnr
18-61-0040
Publicerad
2018-04-16

Är du redo för en ny utmaning och söker en varierande tjänst? Vill arbeta som servicetekniker med ett samordningsansvar? Då ska du söka denna tjänst som servicetekniker hos oss på Bäckadalsgymnasiet!

Bäckadalsgymnasiet:
Bäckadalsgymnasiet är ett studie- och yrkesförberedande gymnasium med ett stort antal gymnasieutbildningar (BA, EE, FT, RL, IN, HV, TE, Introduktionsprogrammen IMSPR, IMIND, IMYRK och IMPRO samt lärlingsutbildning och Lärvux) och verksamheten är indelad i 5 rektorsområden. Vår helhetsidé består av fem värdeord som ska prägla vår skola. Värdeorden har tagits fram av all personal gemensamt och de beskriver vad vi vill ska karaktärisera Bäckadalsgymnasiet. Värdeorden är länken mellan statliga och kommunala uppdrag och vår vardag. De vägleder oss i våra möten med alla elever. Alla beslut ska präglas av våra värdeord: elevfokus, tydlighet, respekt, höga förväntningar och delaktighet/samarbete. Mer om våra värdeord: http://www.backadal.se/om-skolan/vision-och-vardegrund.html

Dina arbetsuppgifter:
Du arbetar med att sköta skolans driftsfrågor och lokaler, vilket innebär felanmälningar och diverse kontakter med t.ex. maskinister, leverantörer och hantverkare, men även förbyggande underhåll och löpande drift samt avancerad hjälp inom IKT-teknik. Uppgifterna innefattar även varumottagning och transporter, posthantering, öppning/låsning, vilket inkluderar viss larmhantering samt snöskottning, sandning och viss yttre städning.

Du kommer vidare vara kontaktperson för personalgruppen, ha ett samordningsansvar för gruppen och dess uppgifter samt vara inköpsansvarig. Du är även delaktig i det systematiska säkerhetsarbetet samt är behjälplig vid skyddsronder.

Vi söker dig:
Som har lägst gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning alternativt IKT-utbildning. Som person är du lösningsorienterad, gillar att ta egna initiativ och har ett stort engagemang. Du tycker om att skapa och bibehålla goda relationer med kollegor, respekterar elever och sätter deras trygghet i centrum. Du är vidare självgående, men arbetar också gärna tillsammans med andra för att lösa uppkomna situationer. Du tar ansvar för att planera och samordna arbetsuppgifter inom gruppen och har med fördel erfarenhet från detta. Då uppgifterna varierar från dag till dag krävs det att du är lyhörd, serviceinriktad och uppmärksam på vilka behov som finns. En mycket god IT-kompetens och B-körkort är en förutsättning. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

För att underlätta rekryteringen:
Ber vi dig bifoga för tjänsten relevanta betyg och intyg när du söker samt minst två referenser. Tänk även på att lagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag från belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Administrativ chef, Åke Andersson 036-10 62 78, mail: ake.andersson@jonkoping.se

Fackliga organisationer utbildningsförvaltningen:
http://www.jonkoping.se/fackligaubf


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.