search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Undersköterskor till Västerhäll äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen, Västerhäll Tenhult
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100% eller enligt överenskommelse
TillträdesdagEnligt överenskommelse
Sista ansökningsdag2018-04-30
Referensnr18-71-0082
Publicerad2018-04-16
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen, Västerhäll Tenhult
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100% eller enligt överenskommelse
Tillträdesdag
Enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag
2018-04-30
Referensnr
18-71-0082
Publicerad
2018-04-16

Vilka är vi?
Västerhälls äldreboende ligger centralt i Tenhult med närhet till både busshållplats och tågstation. Verksamheten består av 25 lägenheter varav 5 korttidsboende. I verksamheten finns också Vallbacka demensboende med 8 lägenheter. Vi är 30 medarbetare i verksamheten och vi trivs bra och det gör även våra hyresgäster. Trygghet och ett gott bemötande är vårt fokus. Vi söker nu tre nya medarbetare.

Vad gör vi?
Hos oss arbetar vi med alla förekommande arbetsuppgifter på äldreboende. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge individuellt anpassad personlig vård och omsorg samt social stimulans. Vi lägger stor vikt vid individernas integritet och arbetar utifrån den nationella värdegrunden med att hela tiden ha individen i fokus. På Västerhäll har vi rotation mellan arbetsgrupperna och det innebär att vi arbetar på samtliga avdelningar, äldreboende, korttid och demens. Detta innebär att du som söker ska var beredd att arbeta på samtliga avdelningar. I vårt arbete ingår även ett aktivt kontaktmannaskap, genomförandeplaner och social dokumentation.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har läst omvårdnadsprogrammet eller motsvarande utbildning. Du är flexibel och kan självständigt planera och utföra ditt arbete. Du har god förmåga att samarbeta över enhetsgränser samt med övriga professioner. Du har ett värdegrundsbetonat synsätt som genomsyrar allt i ditt arbete. Vidare ser vi att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet och mognad.

Vad erbjuder vi?
- Vi tillämpar individuell lönesättning.
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Betald semester från första anställningsåret.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel

Övrigt
Arbetstiden är förlagd till dag/kväll samt helg.
Urval och intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Eva Lindén Henriksson, Enhetschef 036-103017
Fackliga representanter, se http://www.jonkoping.se/fackligasoc

Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.