search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare åk f-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsÖrserumsskolan, Ölmstads skolområde
AnställningsformTillsvidare
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-08-10
Sista ansökningsdag2018-04-30
Referensnr18-60-0202
Publicerad2018-04-12
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Örserumsskolan, Ölmstads skolområde
Anställningsform
Tillsvidare
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-08-10
Sista ansökningsdag
2018-04-30
Referensnr
18-60-0202
Publicerad
2018-04-12

Arbetsplatsbeskrivning
Är du grundskollärare och behöver nya utmaningar? Vill du ingå i ett ansvarsfullt och kompetent arbetslag? Vill du dessutom arbeta på en fantastiskt härlig landsbygdsskola? Då är tjänsten hos oss på Örserumsskolan något för dig.

Örserumsskolan ligger vackert i samhället Örserum norr om Jönköping vid Örens strand. På Örserumsskolan finns det utrymme för elevens kreativitet då utemiljön bjuder på många olika lekutrymmen. Vi har skogen och sjön runt hörnet.

Till hösten består grundskolan av tre åldersblandade klasser f-2, 3-4, 5-6. Totalt 36 elever. På vårt fritidshem går 25 elever.

Ölmstads skolområde består av Örserumsskolan och Ölmstadskolan. Skolorna har ett nära samarbete dels genom kompetensutveckling och gemensam övergripande personal.
Skolområdet har sammanlagt 235 elever.

Arbetsuppgifter
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att tillsammans med förskollärare undervisa i åk f-2 på Örserumsskolan.
Du planerar och genomför undervisning samt dokumenterar och följer upp elevernas resultat. På vår skola arbetar vi i ett gemensamt arbetslag. Vi värdesätter olikheter och en varierad och balanserad sammansättning av innehåll och arbetsformer för att alla elever ska må bra och nå målen. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att ge barnen en lärande, meningsfull, utmanande och rolig vistelse i våra verksamheter.

Kompetenskrav
Vi söker vi dig som är 1-7 alt f-3 lärare med lärarlegitimation. Du ska vara väl insatt i och konkret använda skolans styrdokument i verksamheten. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor kunskapsmässigt och socialt. Du har lätt för att skapa personliga relationer med eleverna och arbetar för trygghet och studiero. Du är en person som finns till för alla elever på skolan och du anammar skolans gemensamma förhållningssätt.

För att trivas med oss ska du vara
- positiv och flexibel
- ha en väl utvecklad ansvarskänsla
- ha en drivande initiativkraft och vara nyfikenhet
- samarbetsvillig

Övrigt
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Anna Franklin, Rektor, 036-106674
Erica Karlsson, LR 0390-333 15
Monika Hjellström, Lärarförbundet, 036-103973


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.