search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Lärare åk 4-6

FörvaltningUtbildningsförvaltningen
ArbetsplatsTorps skola-Bankeryd
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100 %
Tillträdesdag2018-08-10 till 2019-06-20
Sista ansökningsdag2018-05-01
Referensnr18-60-0199
Publicerad2018-04-12
Förvaltning
Utbildningsförvaltningen
Arbetsplats
Torps skola-Bankeryd
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100 %
Tillträdesdag
2018-08-10 till 2019-06-20
Sista ansökningsdag
2018-05-01
Referensnr
18-60-0199
Publicerad
2018-04-12

Arbetsplatsbeskrivning
Vill du jobba på Jönköpings kommuns nybyggda F-6 skola?
Vill du ha roligt på jobbet? Vill du nå ännu större framgångar i ditt arbete?
Då ska du arbeta hos oss på Torps skola! Vi behöver nu utöka personalstyrkan med ytterligare en pedagog med stort engagemang och arbetsglädje.

Vi söker dig som bidrar till elevernas bildning både när det gäller grundläggande kunskaper och en välförankrad värdegrund.
Vi vill att våra elever:
-ska känna framgång i sitt skolarbete
-ska kunna arbeta med lust och glädje
-ska få de förutsättningar de behöver för en allsidig utveckling.

Vilka är vi?
Torps f-6 skola ligger i Bankeryd, skolan ligger nära en busshållplats med täta förbindelser till Jönköping centrum under dagtid. På skolan kommer till hösten finnas ca 290 elever. Vi som arbetar på Torps skola är engagerade pedagoger med ett brinnande intresse för att utveckla vår verksamhet så att elever ges en kreativ, lärande och utmanande undervisning. Vi har det senaste inom teknisk utrustning i varje klassrum, gott om läsplattor och inte minst en mycket fin innemiljö.

Arbetsuppgifter
Du kommer ingå i arbetslag 4-6 och undervisa i svenska, matematik, engelska och SO. I tjänsten ingår mentorskap för en grupp elever vilka du har huvudansvar för, planering av undervisningen sker tillsammans med arbetslaget och övriga lärare på skolan.

Kompetenskrav
Du är utbildad grundskollärare 4-6 med inriktning Svenska, engelska, matematik och SO. Du är positiv, initiativrik, flexibel och har lätt för att samarbeta. Vi söker dig som fungerar som en tydlig ledare och har lätt för att skapa goda relationer med elever. Du har förmåga att skapa en strukturerad lärmiljö där elever känner sig trygga. Grundläggande IT-kompetens är ett krav.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Upplysningar
Bitr rektor Kajsa Johansson, 036 - 10 65 40
Lärarförbundet, Susanne Engdahl-Palm 036-10 65 72


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Utbildningsförvaltningen
Utbildningsförvaltningens verksamhet omfattar skolor, familjedaghem, förskolor, gymnasier, särskola, kulturskola, vuxenutbildning, Upptech samt arbetsmarknadsavdelning. Vårt uppdrag är bland annat att ge förskolor och skolor förutsättningar att lyckas med de mål som anges i läroplanerna genom resursfördelning, kvalitetsutveckling, pedagogiskt och administrativt stöd.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.