search
Sök
menu
Meny
Skriv ut Tillbaka till listan

Medarbetare till Stattutgatans äldreboende

FörvaltningSocialförvaltningen
ArbetsplatsÄldreomsorgen
AnställningsformTidsbegränsad
Omfattning100%
Tillträdesdag2018-05-28
Sista ansökningsdag2018-05-02
Referensnr18-71-0076
Publicerad2018-04-10
Förvaltning
Socialförvaltningen
Arbetsplats
Äldreomsorgen
Anställningsform
Tidsbegränsad
Omfattning
100%
Tillträdesdag
2018-05-28
Sista ansökningsdag
2018-05-02
Referensnr
18-71-0076
Publicerad
2018-04-10

Vilka är vi?
Stattutgatan ligger på Dalvik, ca 3 km väster om Jönköpings centrum. Äldreboendet byggdes 2005 och är beläget i en lugn miljö intill grönområden. Stattutgatans äldreboende har 70 lägenheter som är fördelade på 3 plan och 6 enheter varav en av dessa är en demensenhet. Sammanlagt är vi ett 70-tal engagerade medarbetare i huset och hos oss är det alltid god stämning och högt i tak! Vi söker nu dig som vill bli en del av vår arbetsgrupp och utvecklas tillsammans med oss!

Vad gör vi?

Våra arbetsuppgifter består av att ge personligt anpassad vård och omsorg samt social stimulans. Vi arbetar utifrån ett salutogent synsätt vilket innebär att vi arbetar för att stärka medborgarnas förmågor så att dem upplever vardagen hanterbar och meningsfull. Vi värderar gemenskap och för oss är det viktigt att våra medborgare får möjligheten att delta i olika aktiviteter både på enheten tillsammans med personal och gemensamt i vår träffpunkt där aktiveringspersonal arbetar. I vårt arbete ingår även ett aktivt arbete med kontaktmannaskap, genomförandeplaner samt social dokumentation. Vi på Stattutgatan vill genom vårt arbete skapa en trivsam miljö, ge en god omvårdnad och jobba med respekt för hyresgästernas integritet.

Vem söker vi?
Vi ser gärna att du som söker har en undersköterskeutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av omvårdnadsarbete ur ett salugent synsätt samt dokumentation. Vi söker dig som är strukturerad och initiativtagande samt har en empatisk förmåga för att kunna förstå och sätta sig in i medborgarnas situation. Som person är du lugn och stabil, har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter samt hitta lösningar på problem. Du har lika lätt för att arbeta självständigt som i grupp och vi ser gärna att du är delaktig i att ta fram idéer för att förbättra verksamheten och påverka din arbetsplats i utvecklingsarbete. Viktigast av allt, du ska ha ett genuint intresse av att arbeta med människor.

Vad erbjuder vi?
Som tillsvidareanställd hos Jönköpings kommun får du bland annat:
- Gratis träning en gång i veckan på kommunens badanläggningar.
- Rabatt på bland annat träningskort, länstrafikens årskort och biobiljetter.
- Förmånscykel.

Övrigt
Tjänsten är ett vikariat med goda möjligheter till förlängning och tillsvidareanställning.
Arbetet är förlagt till dag, kväll, helg.
Urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag!

Upplysning
Enhetschef Nejra Kasumovic tel: 036-10 20 75
Fackliga representanter: http://www.jonkoping.se/fackligasoc


Om oss
Jönköpings kommun
Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 135 000 invånare. Jönköping är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året. Kommunen är en attraktiv tillväxtregion och regionalt centrum i ett av Sveriges tätaste företags- och entreprenörsområden.
I Jönköpings kommun arbetar drygt 12 000 personer för att medverka till att alla invånare får en bra service och ett likvärdigt bemötande. Kommunen är vackert belägen vid Vätterns sydspets. Det kuperade och natursköna läget ger de allra bästa förutsättningarna för ett attraktivt boende och en innehållsrik fritid.
Socialförvaltningen
Socialtjänstens uppgift är att se till att alla som vistas i Jönköpings kommun får sina grundläggande behov av stöd, vård och trygghet tillgodosedda. Vår verksamhet består av: äldreomsorg, funktionshinderomsorg, hälso- och sjukvård och individ- och familjeomsorg.

Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.